Chyby z Policejní akademie, kterých jste si nevšimli: pilot letadla, kouzelný koberec a ruské vlajky

Chyby z Policejní akademie, kterých jste si nevšimli: pilot letadla, kouzelný koberec a ruské vlajky
Policejní akademie | Warner Bros.
Policejní akademie, stará dobrá osmdesátková klasika, si hned při svém uvedení získala divácká srdce. Svůj skromný rozpočet 4,5 milionu dolarů dokázala proměnit na 120 milionů dolarů v tržbách celosvětově. Hned od prvního filmu bylo jasné, že se Warner Bros. pokusí tuto značku co nejvíce vytěžit, a to se jim nakonec i povedlo. Pod značkou Policejní akademie se během deset let natočilo sedm celovečerních snímků, ve kterých se samozřejmě objevilo i mnoho chyb. A na ty se podíváme v dnešním článku.
Chyby z Policejní akademie, kterých jste si nevšimli

Punč

Pojďme se hned na začátek přesunout až do třetího filmu, kde jsme si všimli první výraznější chyby. Zde se koná policejní bál, na kterém nechybí nikdo z policejní akademie, a takto významnou chvíli si nenechají ujít ani různí komisaři. Jedním z nich je komisař Hurst, který s sebou vzal svou ženu v bílých šatech. Šaty, ale bílé příliš dlouho nevydrží, jelikož je Chad postříká červeným punčem. Avšak v této scéně je zcela zřetelně vidět, že šaty jsou špinavé ještě předtím, než na ně punč vůbec dostříkne.

Sako

O několik momentů později se koná další velká akce, při které dojde k přepadení guvernéra, jenž je následně odvezen na lodi. Jak už je u Policejní akademie zvykem, následuje dlouhá honička, během níž Mahoney přeskočí ze svého vodního skútru na loď, kde se popere s členem gangu v červeném saku. Toho následně vyhodí z lodi, ale těsně předtím si můžete všimnout, že ačkoli při záběru zblízka měl lupič na sobě červené sako, při pádu do vody ho už nemá. Vše je samozřejmě vidět v přiloženém videu.
Policejní akademie
Policejní akademie 3
Policejní akademie 2
Policejní akademie
Policejní akademie

Rukavice

Na třetí místo jsme zařadili velmi viditelnou chybu z pátého snímku, která nás opět vrátí do vody. Ve scéně, kdy se Proctor připravuje na jízdu na vodních lyžích, můžeme vidět jeho holé ruce. Poté se nepříjemně ocitne ve vodě a najednou má na sobě černé rukavice. Chyba se zopakuje ještě jednou, jelikož v momentě, kdy už má po projížďce a vylézá z vody, můžeme na jeho rukou stále vidět černé rukavice. Pak však přijde střih, záběr zezadu a najednou jsou rukavice opět pryč.
Tohle byly tři z deseti vybraných chyb, které můžete vidět v přiloženém videu. Pokud Vás tedy zajímá, jak Tackleberry mířil zbraní na žraloka nebo co bylo špatně v kanceláři Aleksandra Rakova, můžete se na to podívat.
Policejní akademie
Policejní akademie
  • Google Play
  • iTunes
  • Rakuten
78%
Podívejte se také na náš žebříček nejlepších komedií.
Zdroj: Kinobox