Chyby v Chalupářích, které vám unikly: Špatná košile, moped a koukající mikrofon

Chyby v Chalupářích, které vám unikly: Špatná košile, moped a koukající mikrofon
Chalupáři | Česká televize

Stín

Tentokrát začneme opravdu drobnou chybou, která je vidět jen na pár sekund a většina lidí si jí skutečně ani nevšimne. V deváté epizodě se Bohouš vydává do Prahy na pohřeb svého přítele Toníka. Tam však zjistí, že se žádný pohřeb nekoná a Toník je stále naživu. Tato nevšední situace skončí tak, že se oba vypraví na představení záhadné Marion. Námi vybraná chyba se ovšem nachází až ve vstupní hale ubytovny, kde je za oběma muži vidět stín mikrofonu na zdi.
Chalupáři
Chalupáři
  • iVysílání
84%

Mikrofon

Mnohem znatelnější chyba nastala v jedenácté epizodě, kde nebyl vidět pouze stín, ale rovnou celý mikrofon. Ve scéně, kde Siola hovoří v garážích, si na moment můžeme všimnout mikrofonu nad oběma muži, který ale posléze zvukař odtáhne pryč ze záběru. Pravděpodobně byl upozorněn při oddálení kamery.
Chyby v seriálu Chalupáři, které vám unikly | Kinobox

Válenda

Ve druhé epizodě, kdy se Evžen na nové chalupě zabydluje, můžeme sledovat velmi komickou situaci při stěhování válendy. Tu Evžen s Bohoušem nejdříve vynesou po schodech nahoru, pak zase dolů a poté se vrátí ještě na jedno kolečko. Když se ale vrací zpět nahoru do pokoje, omylem narazí do zábradlí, což způsobí pád schodiště. Avšak v této situaci je vidět, že to omylem rozhodně nebylo. Evžen v podání Jiřího Sováka totiž zcela zřetelně několikrát naschvál narazí válendou do zábradlí, čímž způsobí jeho pád. Tohle byly tři vybrané chyby, které můžete vidět v přiloženém videu. Pokud vás zajímá, jakou změnu prodělala košile Evžena Humla a dozvědět se o skvrně na kalhotách Ládi, nezapomeňte se na něj podívat.
Podívejte se také na chyby z trilogie Slunce, seno či Pokladu na Stříbrném jezeře.
 Zdroj: Kinobox