Chyby ze seriálu M*A*S*H, které vám unikly: Nahý Hawkeye, špatná vlajka a pneumatika

Chyby ze seriálu M*A*S*H, které vám unikly: Nahý Hawkeye, špatná vlajka a pneumatika
M*A*S*H | 20th Century Fox Television

Italská vlajka

Pojďme na úvod začít devátou sérií, kde jsme ve třetí epizodě mohli vidět italského vojáka Ignazia, jenž se zrovna léčí se zraněnou nohou a zároveň ho opustila přítelkyně Angela. Naštěstí je na ošetřovně přítomna i Margaret, která ho dokáže během chvíle uklidnit a stejně rychle v něm zažehnout lásku. Ignazio De Simone nakonec v polovině epizody již jako vyléčený odjíždí zpět ke své jednotce a my ho tak máme možnost poprvé vidět v uniformě.
M*A*S*H
M*A*S*H
  • Prima Plus
  • Disney+
84%
A právě na ní si můžeme všimnout poměrně zásadní chyby. Ignazio je Ital a název své země má dokonce napsaný i na uniformě. Když se ale podíváte pořádně, můžete vidět, že tvůrci zaměnili italskou vlajku za maďarskou. Také je možnost, že ji má prostě jen špatně našitou, což by bylo u rodilého Itala ještě podivnější.

Pneumatika

Jistě si mnoho z vás pamatuje první dvě epizody čtvrté série, v nichž Traper odletí pryč z tábora a Hawkeye ho nestihne chytit na letišti. Tam však potká svého nového parťáka, jimž se stává B. J. Odjede tedy společně s ním i Radarem zpět do tábora. Po cestě však píchnou pneumatiku a následně ji rovnou vymění za rezervu, která je připevněna vzadu na džípu. Kvůli nečekané palbě nechají píchnutou pneumatiku na místě a rychle odjedou pryč. Když se však následně vrátí do tábora, rezerva je opět připevněná vzadu na autě, ačkoliv ještě před pár minutami tam nebyla.
Chyby ze seriálu M*A*S*H, které vám unikly.

Vidle

Poslední chyba, kterou dnes zmíníme, se udála v osmé epizodě osmé série. Zde můžeme vidět ženu s vidlemi, která je pořádně naštvaná na Klingera. Korejská žena ho začne vidlemi ohrožovat a v tu chvíli si můžete všimnout, že vidle mají čtyři bodáky. Avšak při změně záběru mají najednou bodáků pět. Takto se jejich počet změní ještě několikrát. Tohle byla trojice chyb z přiloženého videa. Pokud vás tedy např. zajímá, jestli Hawkeye skutečně chodil po táboře nahý, nezapomeňte se podívat i na další chyby.
Podívejte se také na žebříček nejlepších seriálů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Kinobox