Vlci

66%
Vlci
Akční komedie s hvězdným obsazením George Clooney a Brad Pitt nás seznámí se dvojicí čističů pracujících na vlastní pěst, kteří se nečekaně sejdou u jedné zakázky v hotelovém pokoji. Mladík, jehož mrtvoly se měli zbavit, ovšem po odklizení do kufru nabyde vědomí a brousí si na něj zuby newyorské podsvětí. Muži tak musí hodit za hlavu předsudky, přijmout jiná pravidla a přežít divokou noc i přesto, že si sami lezou na nervy.



Recenze: Vlci

Kinobox.cz
55%

George Clooney a Brad Pitt si ve Vlcích odpracovali svůj standard a znovu potvrzují, že stále patří mezi největší štramáky Hollywoodu. Bohužel to ovšem dokazují ve snímku, jemuž chybí podstatně větší jiskra, drajv, nápaditost a více snahy vymanit se ze streamingového průměru. Jon Watts se mimo svět Marvelu dvakrát nepochlapil a servíruje spíše rutinní film, s nímž sice v chladném podzimu zabijete čas, brzy na něj ale zapomenete.


Krakonoš
Krakonoš
5 743 bodů
4
Musím říct, že mě Vlci celkem zklamali. Čekal jsem od toho mnohem víc, zvlášť když v hlavních rolích byli takové ověřená esa jako je Brad Pitt a George Clooney. Bohužel, akce bylo pramálo a humor s hláškami taky moc nefungoval. Clooney a Pitt sice přinášejí své charizma, ale ani jejich chemie nedokáže zachránit scénář, který působí jako recyklát starších, lepších filmů. Vlastně je docela hřích, že to dopadlo s tímhle potenciálem takhle.
AtemuLukas
AtemuLukas
2 148 bodů
10
V poslední době se stává trendem, že když se na nějaký film hodně těšíte, tak jste akorát zklamaný, protože tvůrci se rozhodnou jít jiným směrem, než Jako divák čekáte. Tohle naštěstí není ten případ. Tak trochu jsem to čekal, protože duo Clooney & Pitt. To nikdy nezklamalo a ani tady tomu není jinak. Film je poctivý old school, kde to je něco mezi akčním, humorným, thrillerem. Což rozhodně nebude pro každého. Hned vysvětlím. Není tu takový ten script plánovaného joke scriptu. Tady prostě se to tváří spíše jako černá komedie. Prostě sledujete film a hlavní protagonisti tam vždycky hodí nějakou hlášku, která je narážkou na toho druhého a vy jako divák se buď zasmějete, nebo sledujete dál, jako by nic. A právě v tom je to kouzlo filmu. Tempo je tu přiměřené a vlastně tu nebyly pasáže, které by byly hluché, že bych ztratil pozornost. Pomalu se v příběhu dozvídáme více o hlavních protagonistech, až se dostaneme na záveěr filmu, kde je trochu kámen úrazu. Rozuzlení totiž není nic extra a vlastně ho už od začátku filmu čekáte. Je to vlastně podobný script, jako MR&MRS Smith. Herecké výkony jsou tu skvělé, ale přiznejme si to, ten film celý stojí na dvojici Clooney & Pitt. Zpracování taky není špatné a je tu vidět, že Apple TV+ si na tom dalo záležet. Film je rozhodně určený pro lidi, co mají rádi filmu Oceans eleven, MR&MRS Smith, ale zároveň by to uvítali více vážnější verzi, kde nepůjde hlavně o humor. Nemohu jinak, než dát 10/10, protože tohle mě opravdu nadchlo.
naineko
naineko
1 658 bodů
8
U mne dobrý.

Dodatečné informace

Původní název:
Wolfs (více)
  • Velká Británie Vlci
  • Velká Británie Wolfs
  • Velká Británie ウルフズ
  • Velká Británie Két magányos farkas
  • Velká Británie Lobos
  • Velká Británie Lobos Solitários
  • Velká Británie Lupi singuratici
  • Velká Británie Wolfs - Lupi solitari
  • Velká Británie Wolves
  • Velká Británie Yalnız Kurtlar
  • Velká Británie Одинокие волки
  • Velká Británie 惡狼特工
Premiéra v ČR:
27. 9. 2024
Distributor:
Apple TV+
Země původu:
Velká Británie, USA
Čeština:
Vlci je dostupný s českými titulky
Ocenění:
Žádná ocenění

Powered byJustWatch