VOD tipy: Pixarovka V hlavě 2, hláškující Pitt s Clooneym i česká Dcera národa

VOD tipy: Pixarovka V hlavě 2, hláškující Pitt s Clooneym i česká Dcera národa
V hlavě 2 | Pixar

Dcera národa

Dcera národa
Dcera národa
AI
68%
Canal+ nám od neděle nabídne svůj první český seriál. Moderní náhled na naše dějiny nás vezme do doby národního obrození, kdy budeme sledovat osud Zdeňky Havlíčkové, dcery Karla Havlíčka Borovského, z níž chtějí obrozenci vychovat symbol národa, který se bude řídit jejich zásadami a pravidly. Jenže mladá a vzpurná Zdena v podání Antonie Formanové chce od života něco jiného. Obzvláště, když se zamiluje do polského důstojníka rakouské armády, jehož jí ostatní neschválí a ona se z miláčka národa stane jeho zrádcem.
Dcera národa: trailer | Canal+

Příšera ze starého Soulu

Příšera ze starého Soulu
Příšera ze starého Soulu
  • Netflix
69%
Na Netflix dorazila druhá řada korejského hitu, v jejíž první sérii se diváci podívali do Koreje v roce 1945, kdy byla ještě pod japonskou nadvládou. Hlavní hrdinové Te Sang a Jun Če-Ok zde chtěli přijít na kloub záhadnému zmizení lidí, vypátrali ovšem horší tajemství, které je postavilo tváří v tvář mnohem většímu nebezpečí. V druhé sérii se podíváme do současnosti, v níž dojde k osudovému setkání Če-Ok a Ho-džeho, který nápadně připomíná Te Sanga. A znovu je třeba spojit síly a postavit se odporným monstrům.
Příšera ze starého Soulu: teaser trailer na 2. sérii | Netflix

V hlavě 2

V hlavě 2
V hlavě 2
  • Disney+
  • Google Play
  • iTunes
  • +1
81%
Nejúspěšnější film tohoto roku dorazil na Disney+ již ve středu. Diváky oblíbená pixarovka nás opět dostane do hlavy dospívající Riley, která čelí novým problémům v čele se ztrátou kamarádek. Radost, Smutek či Vztek se ovšem musí vypořádat také s tím, že se jim s pubertou nastěhovaly do velína nové emoce v čele s Úzkostí, která si myslí, že celou situaci zvládne sama. Zábava pro děti i dospělé je zaručena.
V hlavě 2: finální trailer | Falcon

Vlastně se nic nestalo

Vlastně se nic nestalo
Vlastně se nic nestalo
AI
66%
Na iVysílání si budete moci od neděle pustit šestidílný seriál zabývající se problematikou erotických platforem v čele s OnlyFans. Zaměřuje se na dvě ženy, které si přivydělávají tvorbou erotického obsahu. Zatímco Žofie si zvedá sebevědomí po rozchodu, Andree slouží coby prostředek ke zlepšení neveselé finanční situace. Obě však začnou do erotického světa zabředávat více, než nejspíše chtěly. Seriál režiséra Jan Vejnara (Přišla v noci) se také zaměřuje to, jaký vliv mají sociální sítě a erotické platformy na společnost i intimní vztahový život.
Vlastně se nic nestalo: trailer | Česká televize

Vlci

Vlci
Vlci
  • Apple TV+
66%
Hvězdně obsazená krimi komedie s Bradem Pittem a Georgem Clooneym vypráví o dvou „čističích“, kteří dokáží dokonale uklidit stopy po jakémkoliv kriminálním činu. Každý z nich pracuje sólo a řídí se vlastními pravidly, tentokrát se ale ocitnou oba u stejné zakázky, která se navíc začne komplikovat. Vlci samotáři se tedy musejí naučit spolupracovat, aby unikli nebezpečným padouchům.
Vlci: trailer | Falcon
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroje: Netflix, Disney, Canal+, iVysílání, Apple TV+