Profilový obrázek

Chrustyn

Michal Slačík
43 169
2. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Česká republika



    První znamení: Přichází satan!
    První znamení: Přichází satan! (2024)
    6
    Silně nedivacké, pojaté jak filmy od A24 ale překvapivě atmosférické a vyjma nefunkčního konce, neskutečně vtahující. Film pro náročnějšího diváka, který pod pojmem horor nečeká laciné strašení. Film funguje i bez znalosti legendy Přichází satan.
    Skywalkers: Příběh jedné lásky
    Skywalkers: Příběh jedné lásky (2024)
    8
    Vizuálně fantastický dokument o páru, který bez jištění leze na nejvyšší budovy na Zemi. Vztah obou představitelů je docela nevýrazný a ženská postava je častokrát na facku, naštěstí je dokument primárně o krásných záběrech, při kterých tuhne krev v žilách.
    Herec
    Herec (2020)
    8
    Z počátku klasické retro vyprávění o těžkém životě obyčejných lidí za Komančů, které se už na konci prvního dílu, vydá jiným směrem, naštěstí. Herecky a po produkční stránce, vynikající, scenáristicky poutavé ale s několika zbytečnými odbočkami. Ty 4 hodiny okrouhat na 3, by prospělo svižnějšímu vyprávění a celkově lepšímu vyznění. Ale i přes výhrady, velice dobré.
    Bargain
    Bargain (2022)
    4
    Vizuálně originální, kdy je každá část točená na jeden zátah (případně to je zdařile simulováno) ale prázdné s pocitem, že příběhově nic neděje a hrdinové pouze prochází zničenou budovou. Chybí napětí i akce.
    Shardlake
    Shardlake (2024)
    6
    Historická detektivka, která zpočátku připomene klasické Jméno růže. V druhé třetině výrazně padá řetěz ale konec je dostatečným vyvrcholením, náročného případu. Nijak strhující ale povedené a naštěstí nijak natahované.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci