VOD tipy: Komiksový Tučňák, brutální vrazi i bobři

VOD tipy: Komiksový Tučňák, brutální vrazi i bobři
Tučňák | HBO Max
Tento víkend vás toho na streamovacích službách čeká opravdu mnoho a je z čeho vybírat i nad rámec našich tradičních tipů. Příznivci českých filmů si mohou na Netflixu pustit drama Jedna noc o tématu sexuálních livechatů, na SkyShowtime dorazila druhá série Krále Tulsy se Sylvestrem Stallonem, na Netflixu můžete zhlédnout chválené drama Jeho tři dceryElizabeth Olsen a na KVIFF.TV si pustíte historické drama Papežův zákon. Jaké velké tituly ale můžete aktuálně na streamech zhlédnout?

Agatha: Za vším schovaná

Agatha: Za vším schovaná
Agatha: Za vším schovaná
  • Disney+
67%
Další seriálová marvelovka se zaměřuje na postavu záporačky Agathy Harkness, mocnou čarodějku, s níž se musela vypořádat Scarlet Witch v seriálu WandaVision. Tentokrát se vydává na vlastní dobrodružství, když se vymaní z hrdinčiny kletby a snaží se získat zpátky své schopnosti. K tomu ovšem musí zdolat sérii záludných zkoušek a dát dohromady ne zrovna sehraný čarodějnický klan.
Agatha: Za vším schovaná: 2. trailer | Disney+

Až na konec světa

Až na konec světa
Až na konec světa
58%
Na streamovací službu KVIFF.TV dorazil druhý režijní počin oblíbeného herce Vigga Mortensena. Ten se tentokrát vydal na Divoký západ, kde sleduje vztah dánského imigranta Olsena a Francouzky Vivienne, kteří chtějí začít nový život v nevadských krajinách. Vivienne si musí zvyknout na žití v nelítostném světě plném mužů, kteří nejdou pro vytasený kolt daleko. Zdánlivou vztahovou idylku však naruší narukování mlčenlivého Olsena do války.
Až na konec světa: 2. trailer | Aerofilms

Co dál? Budoucnost podle Billa Gatese

Co dál? Budoucnost podle Billa Gatese
Co dál? Budoucnost podle Billa Gatese
  • Netflix
40%
Nový dokumentární seriál od Netflixu nám nabídne nahlédnutí do mysli filantropa a úspěšného podnikatele Billa Gatese, jenž se zde zamýšlí nad největšími problémy, které aktuálně trápí celé lidstvo. Jak podle něj vypadá budoucnost a které moderní technologie prý změní svět? V dokumentu se objeví i řada slavných osobností v čele s Jamesem Cameronem a Lady Gaga.
Co dál? Budoucnost podle Billa Gatese: trailer | Netflix

Krotitelé duchů: Říše ledu

Krotitelé duchů: Říše ledu
Krotitelé duchů: Říše ledu
  • Max
  • Google Play
  • iTunes
  • +2
59%
Legendární duchařská série se na Maxu představuje se svým nejnovějším příspěvkem, který v kinech úplně nezabodoval. Říše ledu navazuje na restart značky s podtitulem Odkaz, v němž se v New Yorku ujala krotitelské činnosti rodina Spenglerových. Nyní ale bude nová generace hrdinů čelit děsivému ledovému nebezpečí, kvůli čemuž se musí znovu vrátit do akce i stará garda v čele s Billem Murraym.
Krotitelé duchů: Říše ledu: 1. trailer | Sony

Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových

Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových
Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových
  • Netflix
AI
75%
Seriálový nástupce megaúspěšné série Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera nám nabídne další znepokojivý případ, z něhož běhá mráz po zádech. Pojednává o děsivém činu titulních bratrů, kteří na konci 90. let brutálním způsobem zabili své rodiče, a následném ostře sledovaném soudním procesu. Během něho dvojice tvrdila, že vraždy byly následkem trýznivého psychického a fyzického týrání i sexuálních útoků. Obžaloba naopak tvrdila, že šlo bratrům pouze o tučné dědictví. Série od Ryana Murphyho se samozřejmě zaměří i na to, co k nepochopitelnému aktu vůbec vedlo. V roli přísného otce s temným tajemstvím se objeví Javier Bardem.
Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových: 2. trailer | Netflix

Stovky bobrů

Stovky bobrů
Stovky bobrů
76%
Na KVIFF.TV můžete ode dneška naleznout také velmi osobitou, ale zejména bizarní černobílou grotesku Stovky bobrů, která už se pomalu ale jistě stává cinefilním kultem. Komediální experiment pojednává o palírníkovi alkoholu, který po nehodě přijde o všechno a zůstane sám v divočině. Aby zde přežil, musí projevit svoji nápaditost, důvtip i trpělivost a také se vypořádat s všemožnými druhy zvířat. Těmi nejzákeřnějšími jsou bezpochyby místní bobři, s nimiž se hlavní hrdina dostane do křížku. Netradiční zábava po vzoru starých grotesek zaručena!
Stovky bobrů: trailer | Aerofilms

Tučňák

Tučňák
Tučňák
  • Max
AI
77%
Filmový The BatmanRobertem Pattinsonem zaznamenal u diváků úspěch, a tak v rámci dlouhého čekání na další díl dostáváme od DC a HBO menší dáreček. Vlastního seriálu se totiž dočkal záporák Tučňák s tváří k nepoznání namaskovaného Colina Farrella. Ten se po smrti Falconeho chce stát v Gothamu mafiánským vládcem, pouští se proto do krvavé války gangů. Potrápí ho ale šílená a psychopatická Falconeho dcera Sofia, kterou zrovna propustili z Arkhamu a ráda by zaujala tatínkovo místo.
Tučňák: trailer | HBO Max

Zkáza bohů

Zkáza bohů
Zkáza bohů
AI
67%
Režijní nezmar Zack Snyder se po Armádě mrtvých a propadáku Rebel Moon opět vrací na Netflix, tentokrát ale jen s animovaným seriálem. Jeho Zkáza bohů vychází ze severské mytologie a nabídne nám krvavý příběh smrtelníků Leifa a Sigrid, kteří se do sebe zamilují. Jejich lásce ovšem nepřeje zákeřný Thor, který na ně sešle svůj hněv. Hrdinové se po zákeřném činu vydávají na brutální cestu za pomstou, během níž se střetnou armády bohů a smrtelníků a své bude chtít k této šlamastyce říci také bůh klamu Loki. Připíše si tentokrát Snyder alespoň průměrný počin?
Zkáza bohů: teaser trailer | Netflix
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroje: Netflix, Max, KVIFF.TV