Hell's Kitchen Česko

AI
44%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Hell's Kitchen Česko
Plakát traileru
Šestnáct profesionálních kuchařů se vzdá kontaktu s okolím a zavře se v Pekelné kuchyni. Přicházejí z různých prostředí a s různými dovednostmi, ale spojuje je jediný cíl - stát se pravou rukou michelinského šéfkuchaře Radka Kašpárka v jeho nové restauraci. (Voyo)




Chrustyn
Chrustyn
43 473 bodů
4
Je jednoduché to strhat, vzhledem k tomu, že to je převzaté z Británie, kde už je daná show za zenitem a u nás se tváří, jakoby vynalezli elektřinu ale mě kuchařské soutěže celkem baví. Na druhou stranu, už po třetím díle mm mám pocit, že už jsem viděl vše a celá ta parta je silně nesympatická. 30%
Flyer.Nick
2 520 bodů
4
Jsem rád, že konečně Nova udělala show podle světového formátu a ne podle Turecké kopie. Je vidět, že když chtějí tak to umí udělat dobře, jak design kuchyně, tak střih a dramaturgie. Kašpárkovi tu drsnou pózu mimo kuchyň moc věřit nejde, je na něm vidět, že by mu víc seděla větší pohoda a občas si to odlehčit vtipem, až moc často mu cukají koutky a ty jeho předpřipravené hlášky co šustí papírem na sto honů... Ale největší tragédie je casting, to je fakt jak kdyby to hledali mezi popeláři a ženami v domácnosti. Nikdo, kdo by byl od začátku hvězda, kdo by byl aspoň sympatický a komu byste chtěli fandit. Proti castingu do Big Brothera nebo i do toho zmrveného Survivora je tohle děsná bída. Polovina "profesionálních" kuchařů je majiteli nějakého bistra, druhá půlka vaří asi hlavně doma dětem. Nikdo se tam neprojeví jako osobnost a nikomu bych nesvěřil ani stánek s langošem, natož restauraci.
Evah
Evah
2 433 bodů
3
Achjo, proč se Kašpárek takto zaprodal, tato role mu absolutně nesedí a všechno je hrozně na sílu. Pořád dokola věty typu - moment překvapení, začnu větu nějak a zbytkem věty to úplně popřu vyznívá po chvíli už fakt trapně, hosté budou pokaždé odcházet hladoví...

Dodatečné informace

Původní název:
Pekelná kuchyně Česko (více)
  • Hell's Kitchen Česko
  • Česká republika Pekelná kuchyně Česko
  • Česká republika Hell's Kitchen Czech
Premiéra v ČR:
28. 8. 2024
Distributor:
TV Nova
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění