Flyer.Nick

2 520

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Spasení
    Spasení (2024)
    2
    Vymítač ďábla jinak. Ale rozhodně ne lépe. Je to celé dost nuda, nijak děsivé, příběhově nijak zajímavé a herecky i efekty nijak excelující. Ale pořád lepší než třeba Znamení víry.
    Madam Web
    Madam Web (2024)
    2
    To není dobrý film. není to ani špatní film, to je nijaký film. Je to dvouhodinová nuda, která sice uplyne rychleji, než by člověk čekal, ale ještě rychleji vyšumí z hlavy, protože se v ní nic zajímavého nestane. Dialogy o ničem, akční scény jak z devadesátkového seriálu, triky podle mizerného rozpočtu a herci, co nic nehrají. Na konci člověk není nasraný co to viděl, protože na konci už neví, že něco viděl.
    Hell's Kitchen Česko
    Hell's Kitchen Česko (2024)
    4
    Jsem rád, že konečně Nova udělala show podle světového formátu a ne podle Turecké kopie. Je vidět, že když chtějí tak to umí udělat dobře, jak design kuchyně, tak střih a dramaturgie. Kašpárkovi tu drsnou pózu mimo kuchyň moc věřit nejde, je na něm vidět, že by mu víc seděla větší pohoda a občas si to odlehčit vtipem, až moc často mu cukají koutky a ty jeho předpřipravené hlášky co šustí papírem na sto honů... Ale největší tragédie je casting, to je fakt jak kdyby to hledali mezi popeláři a ženami v domácnosti. Nikdo, kdo by byl od začátku hvězda, kdo by byl aspoň sympatický a komu byste chtěli fandit. Proti castingu do Big Brothera nebo i do toho zmrveného Survivora je tohle děsná bída. Polovina "profesionálních" kuchařů je majiteli nějakého bistra, druhá půlka vaří asi hlavně doma dětem. Nikdo se tam neprojeví jako osobnost a nikomu bych nesvěřil ani stánek s langošem, natož restauraci.
    Vetřelec: Romulus
    Vetřelec: Romulus (2024)
    8
    Přesně takhle by vypadal Vetřelec, kdyby ho natočili dneska. Bylo to super, skvělý vizuál, sympatičtí herci, nezprasené efekty a taky návaznost na jedničku. Jen to občas bylo až moc tahané, ztrácelo to místy jinak svižné tempo a taky to občas nedávalo moc smysl. Rozhodně se to ale nemá za co stydět a Alvarez si drží svůj čtyřhvězdičkový standard.
    Vřískot 6
    Vřískot 6 (2023)
    8
    Asi stárnu nebo mám tuhle sérii nějak masochisticky rád, ale mne to docela bavilo, přišli s novými věcmi, proložili je pár klišé, urvali tam Jennu Ortegu a zabalili to do klasického nesmyslu.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci