Recenze Česko Slovenská Superstar

19%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
2.5
Není to zas tak zlé a když už nic jiného,tak si aspoň poslechnu známé písničky. Za ta léta,už jsem přesycen všech těch superstár,hlasu a dalších pěveckých soutěžích. Navíc je to vždy to samé - jak na postech porotců,tak na místě moderátora,kterým je většinou už okoukaný Leoš Mareš.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
0
Dokud na to budete čumět, tak to prostě budou dávat! Rok co rok. Takže, "nečumte na to!!"
xxmartinxx
xxmartinxx
22 530 bodů
0
Po několika letech sleduji SuperStar téměř pravidelně. Nevím proč. Možná mě fascinuje, že v top čtveřici jeden zpívat neumí absolutně (a všichni z toho mají srandu) a jeden prakticky taky ne (a porota ho vrátí, když konečně vypadne). Jako soutěž o nejlepšího zpěváka to tedy nefunguje už ani oficiálně - na soutěž o popularitě se ale pořad málo věnuje finalistům. Je to taková podivná změť nudných moderátorů a špatných zpěváků, kde nikomu nejde o zpěv, ale všichni pořád zpívají.
Jana Květoňová
Jana Květoňová
7 165 bodů
4
Mě nebaví ta první kola, neboť lidé nemají soudnost a hlásí se tam i tací, kteří vůbec zpívat neumí. Jak už to jde ke konci, tak mě to docela zajímá. A Leoše Mareše považuji za velmi zdatného moderátora, myslím, že to dělá dobře.
Lord Mrdák
6 850 bodů
0
Já jsem fanda metalu. A nějaké komerční sr...čky pod vedením nějakýho cigána Rintintina sledovat ani nehodlám. Ztráta drahocenného času. 99,99% soutěžících jsou naprostý idioti a trubky z vesnických diskoték, co si vážně myslí, že umí zpívat. A úplně mě dojímá, když se tam rozpláčou a za doprovodu nějaké srdcervoucí hudby a vylévají si do televize srdíčko. Multikulturní, zdegenerovaná show jasně ukazuje inteligenci našich ještě více zdegenerovaných lidí. To není vlastně ani show. To je spíš k pláči.