Lord Mrdák

Lord Mrdák
6 850
51. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Vetřelec: Romulus
    Vetřelec: Romulus (2024)
    10
    Tak tohle jsem přesně potřeboval a tohle jsem přesně chtěl vidět. Vetřelce, který bude mít grády a hutnou atmosféru. Tolik odkazů na tu starou klasiku. To prostředí, ta technologie. Ta podobnost. Zároveň odkaz na Promethea a Covenant. Přece jenom to jde, když se chce. Tento film se krásně zařadil mezi 1 a 2 díl a celkově si myslím, že kvalitně je na tom asi tak jako díl 3. Takže hezky tu vznikla vsuvka. I přes nějaké drobné chybičky, obrovská spokojenost. Tohle musím vidět znovu, abych si to užil a pořádně zchroupal v hlavě. Tohle je fakt brutální film! A ještě taková drobná připomínka. Hodně jsem si všiml, že to lidé kvalitně srovnávají s posledním predátorem. No. Miluju film Predátor. Ale ten poslední film, ta sračka, srovnávat to s tímto vetřelcem, je fakt urážka celého filmu. Vetřelec Romulus vysoce, ale kurva vysoce převyšuje ten výblitek v podobě posledního predátora. V žádné případě nesrovanávat. Romulus vetřelce vyzdvihuje, ne uráží, jako v případě posledního predátora.
    Deadpool & Wolverine
    Deadpool & Wolverine (2024)
    0
    Takže tohle má být ten nejočekávanější film roku? Však to bylo úplně ubohý po všech stránkách. Neuvěřitelně trapný humor ze strany Deadpoola. Ty jeho rádoby vtípky. Totální zmatenost. Mraky úplně zbytečného kecání a řešení absolutních hoven. Děj 0. Akce 0. Strašně chabá a to maximálně trapné a směšné napojování na Avengers. Wolverine, Logan, u mě klesl tak hluboko, že snad přestanu tuhle postavu mít rád. Nic odpornějšího jsem dlouho neviděl. Neuvěřitelný mix na kterém se podíleli snad úplně všichni a úplně tím urazili svoje původní role. Že je Ryan Reynolds pičus, co se snaží být vtipnej, vím už dlouho. Ale že se téhle šaškárny zúčastnil i Wesley Snipes a Hugh Jackman tak to je pro mě opravdu obrovské, nepopsatelné zklamání. A jestli tohle je opravdu to co dnešní divák chce, tak to už vážně ničemu nerozumím. V tomhle odporným sexistickym bordelu chybel už jen Křemílek a Vochomůrka a ještě Zbyněk Merunka a Pavel Poulíček. Tohle je úplné dno komiksů.
    Borderlands
    Borderlands (2024)
    6
    No upřímně musím říct, že není to to, co bych chtěl. Ale k zahození to také není. Co mě ale vadilo, byla nepřesnost postav. Lilith moc stará a vysoká, Tannisová moc stará. Roland v originále je vysoký svalnatý, tady byl malý a blbý. Tiny Tina, no, dejme tomu. Claptrap, největší ikona Borderlands, byl sice stejný, ale hlas Jacka Blacka nebyl ten jeho pravý hlas na který jsme my, hráči Borderlands, zvyklí. Kdo byl asi nejvíce sobě podobný, tak Marcus. Ten ale v Borderlands hraje pramalou úlohu. Jinak Pandora super. To prostředí bylo vystižené. Příběh nebyl nějaký velký vau. Má to spoustu chyb. Ale jakožto člověku, který miluje Borderlands, to celkem udělalo radost.
    96 hodin: Zúčtování
    96 hodin: Zúčtování (2015)
    8
    Je to stejné jako 2 díl. Jsou tam pořád takové do oka bijící chyby. Auto projede okolo kde jakých hoven. Musí být rozjebaný na sračku, ale v dalších záběru nevidíme ani škrábanec. A rovněž mi chybí taková ta chladnost a nemilosrdnost, která byla v prvním díle. Bez diskuzí prostě zabíjel, aby ochránil rodinu. Škoda. Ale na druhou stranu to nijak neurazilo
    Star Wars: Akolytka
    Star Wars: Akolytka (2024)
    8
    Star Wars: The Acolyte je bezesporu dílem, které nebude mít každý rád a rozdělí názory fanoušků přesně na polovinu. Jedni to budou k smrti nenávidět a druzí to budou milovat. A proč vlastně tomu tak je? Není to Star Wars jak jsme byli zvyklí. Nenajdeme tu klasickou hudbu, ani galaxii bohatou na planety, ani nějaké velké souboje, či nějaký velmi zdařilý děj. Dokonce tu nebude ani žádná známá postava. Teda, až na pár velmi velmi světlých momentů. Takže zkrátka to není to co by každý chtěl. A tak po seriálech vychrlených v posledních letech se tento počin stal prostě terčem, do kterého se teď každý trefuje. Jestli právem nebo ne, musí posoudit každý sám. Já ale se přikláním na tu stranu, že neprávem a zcela zbytečně a mnohdy až chorobně zaujatými "fanoušky", pokud se to tak dá nazvat, se seriál dostal pod úroveň. Pro mě je to něco nového, zajímavého. Však galaxie je obrovská, galaxie není jen jedna. Příběhů o tom co se stalo může být milión a tak jaké mnoho fanoušků dostalo prostor k tomu, aby natočili svůj příběh, svou vsuvku a představili to světu, tak byl stvořen i tento seriál. Ne každý nápad fanoušků, co stvořili, co sám Lucas obdivoval a vlastně i schválil ještě do tehdejšího kánonu, se všem líbilo. A stejně tak to bylo s knihami. Kde Palpatine se vrátil nejméně 2x. Později, když Disney vše přebral, nakonec ta zhrzená půlka fanoušků byla ještě ráda za ty knihy, které jsou dnes legendami. No a jak je tomu nyní? Je to úplně stejné jen v bledě modrém. Půlka remcá, hledá důvody proč je to vlastně sračka a už bez jakéhokoliv hlubšího zamyšlení se rozhodne, že to ohodnotí odpadem. Zbytečně. Měli bychom být celkově rádi, že se universum Star Wars rozrůstá a nemotá se jen okolo Skywalkera. Mohlo to totiž klidně skončit a Star Wars mohli být klidně zapomenutou věcí. Takových sci-fi v 80. letech totiž vzniklo mraky. Mohli mít i krásné pokračování. Ale nedočkali se a skončili. Dobrá karta padla na Star Wars. A já jsme tedy rád, že moje oblíbená sága se rozrůstá. Nehledám zbytečnosti, nějaké mouchy, proč bych to měl odsoudit. Jako jsem byl nadšený z toho, co udělali fanoušci, jsem nadšený i z tohoto seriálu. Kdo z nás by to udělal lépe? Každý druhý samozřejmě.... :) Proto každému doporučuji, nečtěte ty negativa a podívejte se na to jako ti, kteří Star Wars prostě milují. Ano, není to nejlepší, ale rozhodně to není takové, jak nejen zde, polovina píše.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci