Česko Slovenská Superstar

19%
Plakát traileru

TV Nova opět se slovenskou TV Markíza dávají možnost dalším nadějným zpěvákům a zpěvačkám prosadit se ve světe showbyznys.Za porotcovskou lavicí zasednou úplní nováčci ve světě SuperStar, ne však ve světě hudebním, tam mají svou cestu už dávno vyšlapanou – Helena Zeťová a Rytmus. Dvojici doplní Palo Habera a Gábina Osvaldová.Moderátory soutěže se stali půvabná slovenská zpěvačka Tina a Leoš Mareš.  Vítěz si odnese výhru v hodnotě 100 000 eur. Kromě toho ale získá příležitost vydat své album.


Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
2.5
Není to zas tak zlé a když už nic jiného,tak si aspoň poslechnu známé písničky. Za ta léta,už jsem přesycen všech těch superstár,hlasu a dalších pěveckých soutěžích. Navíc je to vždy to samé - jak na postech porotců,tak na místě moderátora,kterým je většinou už okoukaný Leoš Mareš.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
0
Dokud na to budete čumět, tak to prostě budou dávat! Rok co rok. Takže, "nečumte na to!!"
xxmartinxx
xxmartinxx
22 530 bodů
0
Po několika letech sleduji SuperStar téměř pravidelně. Nevím proč. Možná mě fascinuje, že v top čtveřici jeden zpívat neumí absolutně (a všichni z toho mají srandu) a jeden prakticky taky ne (a porota ho vrátí, když konečně vypadne). Jako soutěž o nejlepšího zpěváka to tedy nefunguje už ani oficiálně - na soutěž o popularitě se ale pořad málo věnuje finalistům. Je to taková podivná změť nudných moderátorů a špatných zpěváků, kde nikomu nejde o zpěv, ale všichni pořád zpívají.

Dodatečné informace

Původní název:
Česko Slovenská Superstar (více)
  • Česká republika Česko Slovenská Superstar
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění