Recenze filmu Poslední polibek

61%

Komentáře a recenze 8

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 463 bodů
8
Komediální drama o rozchodech a návratech několika lidí. Opravdu velice povedený snímek, který skvěle kombinuje dramatické i komediální prvky a navíc má skvělé herce.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 490 bodů
6
Dost nedotažené. Mrzí mě to, protože načrtnuté charaktery skýtaly mnoho příležitostí.
Spooner
Spooner
15 816 bodů
8
Celkem dost příjemný film, který vypovídá o všech možných krizích ve vztahu docela dost. A většinou to opravdu funguje a ty emoce se dokonale přenesly na mě a s postavami jsem fakt soucítil. Za to samozřejmě můžu vděčit perfektnímu obsazení, kterému vévodí čím dál lepší Zach Braff. Možná akorát, že těch krizí tam bylo až moc a kdyby dali tvůrci víc prostoru třeba linii s Casey Affleckem, tak by to bylo možná ještě lepší. Ale i tak spokojenost.
Patrikcz
Patrikcz
9 430 bodů
6
Film ze života a vztazích, který si u mě neobhájil zařazení mezi komedie a taky si myslím, že kdekomu toto dílo nesedne do noty. Poslední polibek více ocením až si za pár let projdu podobnou krizí a pochopím jaké to je. Konec je pěkný a nutí člověka zamyšlení jak by se zachoval v roli Jenny a já bych se v jejím případě určitě zachoval přesně naopak, proto...6/10.
kOCOUR
kOCOUR
7 123 bodů
10
Kdyby život mohl mluvit, řekl by přesně tohle. Díky za vymodelování abstraktního, řečení neuchopitelného. Braff je jediný ze současné generace mladých herců, v jehož tváři se životní pravdy odráží samy od sebe, aniž by se pohnul - a o to lehčí to má s jejich verbálním překladem pro širou masu.
Kailo
Kailo
4 043 bodů
8
Film o životě a o bolesti ve vztazích. Takhle to bohužel chodí, ale právě díky těm chybám si ujasníme životní priority a to je to, oč tu jde. 85%
Michudy
Michudy
1 331 bodů
10
SPOILER: Ten z party nejhodnější skončí zle a tomu nejhoršímu všechno projde.. jako ve skutečnosti..
sankakofik1
sankakofik1
660 bodů
8
Last Kiss je přesně tím typem filmu, u kterého tušíte co se stane a jak to dopadne, jen si strašně přejete, abyste neměli pravdu. Ale jinak jsem velmi mile překvapen, zajímavý snímek, až mi z něj místy nebylo dvakrát příjemně a cítil jsem takový zvláštní pocit sklíčenosti. Každopádně stojí za vidění