Profilový obrázek

Kailo

Antonín B
4 043

Maybe I've seen too many movies you know

Praha, Česká republika



    Kaskadér
    Kaskadér (2024)
    8
    Pocta všem kaskadérům, kterou nemohl natočit nikdo jiný, než Leitch - samotný kaskadér. Tohle opravdu ocení hlavně lidé, kteří se koukají za filmové kulisy a ví, kolik práce tito lidé mají.
    Late Night with the Devil
    Late Night with the Devil (2023)
    8
    Už od začátku mě film chytil za pačesy. Atmosféra 70. let je perfektně ztvárněná a Dastmalchian předvádí ďábelsky dobrý herecký výkon. Jeho Jack Delroy je cynický, sarkastický a zoufalý moderátor talkshow, který by pro slávu udělal cokoli. Film není jen horor, ale i komedie. Černý humor prostupuje celým dějem a dodává mu tu správný šmrnc. Samozřejmě, že film má i své chyby. Dějové zvraty jsou předvídatelné a triky nejsou zrovna nejmodernější. Ale to je u béčkového hororu spíš kouzlo než chyba. Škoda toho nedotaženého finále, mohlo být o něco epičtější.
    Prolhané krásky
    Prolhané krásky (2010)
    6
    Hello Upper Rosewood, I have something I want to tell you, but you have to promise to never tell anyone... Do you swear on your life? Jakožto fanda Gossip Girl jsem se s nadšením musel kouknout na pilot a moje pocity jsou smíšené. Postavy zajímavé, ale jednoduché... Z GG jsem si zvykl na modní průpravu v jednotlivých dílech a i tady si rád oblečky slečen (hlavně slečny samotné) prohlídnu, ale to nic nemění na tom, že tu máme další Guilty pleasure seriál... Atmosféra dobrá, ale uvidíme jak se to vymysterizuje dále. ?% [HD]

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci