Profilový obrázek

Patrikcz

9 430
31. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Kachní dynastie
    Kachní dynastie (2012)
    2
    Některé pořady se prostě budou líbit jen v jejich domovině a tohle je asi jeden z těchto názorných připadů - američtí vidláci tu dělají kraviny, kašlou na deodoranty, mezitím loví kachny a opakují jak jim lezou na nervy lidi z města, k tomu ještě zdůrazňují, že se koupou jednou týdně. Ty jejich hlášky u mě zřídka vyvolaly jen mírné pousmání. Tahle televizní "zábava" mi nic nedává, to i ty pořady s domluvenými drážbami kójí mi přijdou zajímavější a to je co říct...2/10.
    Operace Poštmistr
    Operace Poštmistr (2024)
    7
    Jsem opravdu vděčný za každý (pro mě) neznámý válečný příběh, který si Guy Ritchie natočil svým osobitým stylem. Někdo může namítat, že se opisovalo od Tarantinových Hanebných panchartů, ale mě to tak ani nepřišlo. Jasně je tu dost akce, vše vypadá strašně jednoduše a jednotka žoldáků nepřemožitelně, ale co je hlavní - já se bavil. Nad pár věcmi bylo třeba přihmouřit oko (němci tu na někoho možná budou působit neschopně, ale vzpomeňte si, jak je prezentovali ve snímku Fury - železná srdce...), ale bylo fajn především dozvědět se něco o lidech, kteří během 2. světové války úspěšně působili pro SOE v tajných operacích. Palec nahoru za výběr herců, hlavně Henry Cavill - šlo vidět, že si roli užil - 7/10.
    Deadpool & Wolverine
    Deadpool & Wolverine (2024)
    8
    Třetí Deadpool na první dobrou zaujme už skvělým drsným intrem a palec nahoru musím určitě dát celkově za soundtrack. Akční pasáže byly fajn i příběh se podařil - líbil se mi výběr postav - především Wolverina (přítomnost některých dalších asi překvapí, ale nechci spoilerovat), volba záporné postavy taky ok. Aby jste pochopili větší část vtípků tak musíte mít docela slušnou znalost marvel universa (filmy a seriál Loki) tak i pár filmů okolo. Co mi na filmů dost vadilo bylo asi až zbytečné množství vulgarismu (jak se prostě často říká: všeho s mírou...) - někomu se to líbí, ale já nepatřím mezi diváky kteří potřebují během 30ti vteřin slyšet říkát x-krát všechny postavy okolo samé kurva/piča/mrdka/fuck. Jinak trochu nechápu proč se v českém dabingu dřive říkalo "Volveryn" a zde "Vůlveryn". Skalní fandové Deadpoola a náctiletí tomu asi vesměs dají 5*, já se docela bavil, ale mám nějaké spíše jen menší výhrady a proto za mě pěkný 4 - 75%.
    Policajt v Beverly Hills: Axel F
    Policajt v Beverly Hills: Axel F (2024)
    6
    S návraty kultovních filmů z 80tých a 90tých let se doslova roztrhnul pytel a teď se vrátil i policajt z Beverly Hills s celou řadou starých známých postav z původních filmů. Eddie (v porovnání se svými kokegy) jako by vůbec nezestárnul, pořád si v roli Axela Foleyho řeší věci svérazně a po svém. Film je místy zábavný, ale je škoda, že byl příběh tak čitelný - kdo tu bude záporák poznáte během 5ti vteřin. Určitě je to ale lepší než trojka. Pro fandy série je to fajn podívaná a rozloučení s další ikonickou postavou - 6/10.
    Závod o slávu
    Závod o slávu (2024)
    6
    Snímek, který zdaleka nedosahuje kvalit top filmů ze závodního prostředí jako jsou Rivalové nebo Le Mans 66', přesto i tak podle mě stojí za shlédnutí. Neznám totiž žádný jiný film ze světa rally a pokud jste fandové tohoto sportu (měl jsem možnost být jednou na Barum rally ve Zlíně a ve hrách Dirt a WRC mám na steamu a PS4 odehráno své :)) tak by se Vám to mohlo docela líbit. Příběh není nějak strhující a záběrů ze závodů tu není tolik, kolik bych očekával, přesto se dozvíte pár faktů ohledně velké rivality mezi týmy automobilek Audi a Lancie a poznáte příběhy několika důležitých postav okolo tohoto sportu. Na jedno podívání docela v pohodě a dávám 6/10.

    Oblíbená díla

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5

    Oblíbení tvůrci

    • Plakát 1
    • Plakát 2
    • Plakát 3
    • Plakát 4
    • Plakát 5+28