Pozůstalí

79%
Pozůstalí

Do éteru vyletí a zmizí neznámo kam poměrně značný počet lidí naší planety. Dosáhli osvícení nebo zatracení? A co ti, kteří zůstali?





Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
4
Nápadem poutavý seriál, ze kterého mi nakonec zůstala pouze vynikající hudba Maxe Richtera. Nepřístupné, chladné, podivně vyprávěné. Dal jsem tomu možnost a vydržel 4 díly s nadějí, že se to bude někam posouvat ale nestalo se tak. Věřím, že si v tom spousta diváků něco najde, já bohužel ne a v tomhle případě mě to trochu mrzí, protože mi chybí nějaká seriálová "stálice" která by chvilku vydržela.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 515 bodů
6
(Po pilotu.) Velmi zmatené, velmi nepřehledné, velmi snaživé - prostě Lindelof. Všechno, co ve Ztracených fungovalo, tady přetéká bezradností a postrádá nějaký koncept. Samozřejmě že po pilotu jde jen o první dojem, takže to neberte jako nějaké soudy.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
10
Netradiční drama s mysteriózním podtextem, které si mě slušně omotalo kolem prstu. Theroux je neskutečný sympaťák._Druhá série šlape ještě o chlup víc a z Pozůstalých je rázem jeden z nejzajímavějších seriálů současnosti. S01 4/5, S02 5/5_S3 5/5 Kvalit fantastické druhé řady to nedosáhlo, ale pořád těžká paráda. Emoce se ždímou po litrech, závěr hodně uspokojivý...tahle nedoceněná pecka mi bude fakt dost chybět.

Dodatečné informace

Původní název:
The Leftovers (více)
  • USA Pozůstalí
  • USA The Leftovers
Premiéra v ČR:
14. 7. 2000
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Čeština:
Pozůstalí je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch