Recenze filmu Paul

73%

Komentáře a recenze 59

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 160 bodů
7.5
Když jste malé dítě a chcete hlavně snít,tak si pustíte E.T Mimozemšťan. Jakmile se z vás stane puberťák,který se chce hlavně bavit u huličských filmů,tak si pustíte Paula. Mottola v tomto filmu opět svedl dohromady mou oblíbenou filmovou dvojku Pegg - Frost a odměnou mi byla výborná komedie,která chce jen pobavit diváka a nic víc.
Chrustyn
Chrustyn
43 674 bodů
6
Kombinace Grega Mottoly (režisér mého oblíbeného Superbad) a Pegga s Frostem mi přišla opravdu hodně lákavá stejně jako jednoduché téma road movie dvou nerdů a sympatického emzáka ale o to větší je mé zklamání z toho, že se jedná "jen" o slušnou komedii. Film rozhodně neurazí, není hloupý, má řadu vtipných situací a podařených sci-fi narážek (které většinou ocení jen znalci sci-fi) ale na necelé dvě hodiny toho všeho bylo prostě málo a hluchá místa v mých očích převládala nad těmi vtipnými. Škoda.
Pete69
Pete69
32 233 bodů
6.5
Dva exoti a milovníci komiksů potkají na své cestě mimozemšťana a začíná jízda. Nezní to moc zajímavě, ale nakonec je to slušná, potrhlá a zábavná road movité. Je to sice předvídatelné a nechybí dostatek hollywoodského klišé, přesto je to ve výsledku celkem sranda.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 530 bodů
6
OK, pokud chci devadesátiminutový výplach. KO, když chci originální komedii.
kunafix
kunafix
20 062 bodů
6
Neni to tak špatny, abych tomu naočkoval kopanec do koulí, ale není to ani tak dobry, abych ho od někoho schytal já. Nick Frost je hrozny prasátko a Simon Pegg zas hrozny telátko, takže jim to spolu celkem ladí a mimozemšťan je takovej pohoda manik, tak proč s nim nepokecat a nedat si retko, že...
hanys_
hanys_
18 781 bodů
8
Nečekaně pohodová komedie ze scénaristické dílny Frost&Pegg, kteří ale tady hrají až ty druhé housle a ve většině případů pouze nabíjejí na smeče té nejsympatičtější mimozemské postavě posledních let. Moc lepších komedií zatím letos nevzniklo..8/10
Sheldon
Sheldon
16 079 bodů
7
Bláznivá vyhulená komedie, která se dá snést díky ústřední dvojici vyzkoušených komediantů. Zdatně jim sekundují komici z SNL, které mám rád, ale kteří toho tady až tak moc nepředvádí. Bohužel celou tu srandu podráží Seth Rogen jako zhulený mimozemšťan, který to zúčastněným docela kazí. Body ale přidávám za ,,ultrabitch" Sigourney Weaver!
Spooner
Spooner
15 874 bodů
8
Hodně příjemná komedie s hafem sci-fi odkazů a jako vždycky výborně sehranou dvojicí Pegg-Frost, kterým navíc pomáhá hláškovat fuckující Seth Rog....teda pardon Paul. To je totiž opravdu sympaťák za všechny prachy, kterého si díky jeho hláškám ihned zamilujete. Zbytek obsazení je taky. Greg Mottola opět dokazuje, že komedie mu zkrátka jdou od ruky, celé to neuvěřitelně šlape a člověk se přitom zkrátka výborně odreaguje. Super oddychovka, kterou si rozhodně ještě párkrát pustím.
ZkuKol
12 290 bodů
8
Velmi povedené goodfeel-movie plné odkazů pro filmové (hlavně sci-fi) fanoušky. Nejde vysloveně o řachandu, ikdyž gagy jako "spaceballs" mají šanci letos být v top10. Pegg a Frost spolu fungují na jedničku, Rogen resp. Paul je kouzelný a americká parta se drží. Triky a akce vzhledem k rozpočtu nemají chybu (poslední honička je fakt řemeslně bezchybná), soundtrack tlačí na pohodu a přes pomalý rozjezd film ani chvilku nenudí. Geniální to asi není, ale pokud máte alespoň trochu v tomhle žánru nakoukáno, bavit se budete - nemáte-li, tak vás tahle anglo-americká sebranka komiků pobaví také. Cestou mezi Roosveltem a oblastí 51 vezmete "na stopa" mimozemšťana a máte hned do zábavu postaráno... 75%
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
7
Vtipné, povedené i zábavné, ale bez energie. Toto je Britům vlastní. Komedie bez náboje. Mě se ovšem líbil Paul a jeho hlášky a vtípky.