Deadpool & Wolverine už řádí na streamu! Na jaké službě si můžete komiksovku přehrát?

Deadpool & Wolverine už řádí na streamu! Na jaké službě si můžete komiksovku přehrát?
Deadpool & Wolverine | Marvel Studios
Na další deadpoolovský nášup jsme čekali dlouhých šest let. Sequel byl totiž pozdržen poté, co Disney koupil studio 20th Century Fox a celá řada tamních hrdinů v čele s Deadpoolem a X-Meny se tak stala majetkem filmového Marvelu. Dlouho se tedy debatovalo nad tím, v jaké podobě se ukecaný Wade Wilson vlastně vrátí a zda vůbec může u Disneyho stále řádit svým nekompromisním způsobem. Nakonec se ovšem Ryan Reynolds a šéf Marvelu Kevin Feige dohodli, vytáhli z komiksového důchodu Hugha Jackmana a jeho Wolverina a jeden z největších hitů letošního roku byl na světě.
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
  • Google Play
  • iTunes
  • Rakuten
  • +1
85%
Deadpool se tak v novém filmu zaplete s organizací TVA, která hlídá multiversa a časovou kontinuitu. Aby zachránil svůj svět, musí spojit síly s Wolverinem z jiného univerza. Problém je, že si k tomuto účelu vybral možná toho nejhoršího Logana vůbec. Příběh je však v této svižné popcornovce poměrně podružný, prim zde hraje dokonalá chemie mezi ústřední dvojicí, Reynoldsova nekonečná improvizace, nápaditá akce a v neposlední řadě také množství cameo roliček, které udělají komiksovým fandům ohromnou radost.
Výsledek sice není dokonalý, fanoušci si ovšem snímek ihned zamilovali a je považován za jednu z nejzábavnějších popcornovek roku, v níž vše funguje přesně tak, jak má. Snímek utržil v kinech 1,3 miliardy dolarů a je tedy jednou z nejúspěšnější marvelovek od Avengers: Endgame. Komiksové studio se tak po řadě propadáků dočkalo kýženého úspěchu a doufá, že po delší době znovu naskočilo na vítěznou vlnu.
Deadpool & Wolverine: finální trailer | Marvel Studios
Nyní však Deadpool s Wolverinem dorazili na první platformy, mezi nimiž zatím absentuje „domovská služba“ Disney+. Snímek si totiž můžete koupit např. na iTunes či ho zhlédnout na nové službě SWEET.TV. Internetová televize nabízí stovky různých kanálů i vlastní videotéku filmů a seriálů, v níž si můžete pořídit i nejnovější celovečerní hity. A mezi ně nyní přibyl i Deadpool s Wolverinem.
Za letošní hit zde (stejně jako za jiné tituly) nyní připlácet nemusíte. V rámci zaváděcí nabídky totiž stačí, když si vyplníte svůj profil po registraci a odemknete možnost sledovat tři prémiové filmy zdarma. Zadarmo si můžete snímek pustit i v rámci zkušebního období. Pokud vám tedy projekce v kinech nestačila, nebo vám brutální komiksovka utekla, nyní máte ideální možnost ji zhlédnout.
Podívejte se na dosavadní žebříček nejlepších filmů tohoto roku, kde na Deadpoola s Wolverinem taky narazíte.
Zdroj: iTunes, SWEET.TV