Deadpool a Wolverine se škádlí už 17 let. Ryan Reynolds a Hugh Jackman jsou přitom jako manželé

Deadpool a Wolverine se škádlí už 17 let. Ryan Reynolds a Hugh Jackman jsou přitom jako manželé
Hugh Jackman a Ryan Reynolds během propagace filmu Deadpool & Wolverine | Getty Images
„Táhne se to už tak dlouho… Proboha, jde o ukázkový příklad toho, když váš svár trvá už takovou dobu, že si ani nepamatujete, kdy a jak vlastně začal,“ vzpomínal Jackman ve čtyři roky starém rozhovoru pro web The Daily Beast. Možná to však souviselo s herečkou Scarlett Johansson, se kterou byl Reynolds mezi lety 2008 a 2011 ženatý.
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine | Marvel Studios
„Dobíral jsem si ho, protože jsme byli se Scarlett velmi blízcí přátelé a ona si ho krátce předtím vzala. Takže když přišel na plac, řekl jsem mu: ‚Hele, radši se chovej slušně, protože tě sleduju.‘ Začali jsme se popichovat a nakonec to vyvrcholilo Deadpoolem, prostřednictvím kterého se mě snažil skrze sociální sítě manipulovat, jak se mu to hodilo,“ smál se ve zmíněném rozhovoru Jackman, který narážel na setkání obou herců v jejich nejpopulárnějších rolích během natáčení snímku X-Men Origins: Wolverine z roku 2009, kde se Reynolds poprvé objevil jako Deadpool.
Reynoldsův cíl v podobě vlastního deadpoolovského snímku, o čemž snil zhruba od roku 2005, se o dekádu později vydařil a odstartoval tak vlastní úspěšnou sérii, jejíž třetí díl momentálně vidíme v kinech. V roce 2017 začal hovořit také o touze postavit vedle Deadpoola též Wolverina s Jackmanovou tváří. Bohužel to však bylo jen pár měsíců poté, co se australský herec se svou nejslavnější rolí slavnostně rozloučil prostřednictvím dramatu Logan. „Záleží na divácích. Rád bych nepokrytě zneužil našeho vztahu, abych Huga přiměl se ještě vrátit,“ řekl tehdy Reynolds webu Variety a následně burcoval online komunitu, aby na Jackmana i studio vyvíjela tlak ohledně návratu postavy Wolverina.
Od té doby začalo být jejich špičkování na sociálních sítích stále častější. Ve videovzkazech z dovolené či na narozeninových přáních se nejednou „náhodně“ vyrušili a předstírali skutečnou rozmíšku jen proto, aby se roku 2019 mohli „konečně“ udobřit. Příměří však netrvalo dlouho a dvojice pokračovala v tom, co fanoušky stále bavilo. Pod Jackmanovo srdceryvné vyznání lásky manželce po 24 letech vztahu Reynolds ironicky napsal, aby to žena zkusila ještě chvíli vydržet, a následně oslavil Jackmanovy narozeniny videem, v němž měl na nohou ponožky potisknuté obličejem australské hvězdy.
Letos na jaře pro časopis People Reynolds a Jackman zpovídali jeden druhého ohledně jejich 17 let trvajícího a intenzivního přátelství, které se nyní v určitém ohledu vrátilo na začátek: V kostýmu Wolverina a Deadpoola se totiž poprvé setkali a nyní se bok po boku ocitli v jednom filmu. V otevřeném dvojrozhovoru se především plácali po zádech a své přátelství přirovnávali z hlediska blízkosti k manželskému vztahu, v němž jeden druhému přejí úspěch a zároveň se neváhají podpořit v náročnějších momentech.
Hugh Jackman a Ryan Reynolds během propagace filmu Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
Deadpool & Wolverine
Přetavil se podle vás tento kamarádský vztah i do nového komiksového dobrodružství, jež veleúspěšně dobývá světová kina?
Podívejte se také na náš žebříček nejlepších komiskovek poslední dekády, kde nechybí ani Logan, ani nový Deadpool a nebo si projděte kompletní seznam, jak sledovat Marvel filmy chronologicky.
Zdroje: The Daily Beast, People, Variety, X