Druhá Nikča ze Survivoru: Co udělala produkce špatně a jak se cítila ve finále?

Druhá Nikča ze Survivoru: Co udělala produkce špatně a jak se cítila ve finále?
Survivor Česko & Slovensko | TV Nova
Kvarteto ve studiu pak doplnil Andreas Samec, účastník reality show Robinsonův ostrov, jenž se také věnoval rekapitulacím ze Survivoru. Jelikož je reality show u konce, vítěz je jasný a Nikča je i přes logické počáteční zklamání s druhým místem spokojená, nesl se závěrečný díl Divočiny z ostrova ve velmi odlehčeném duchu. I přesto ale bylo rozhodně co probírat.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
37%
Došlo samozřejmě na detailní rozebrání finálového dílu, kde se probraly výkony v jednotlivých hrách a také finálová řeč, kterou chtěli Mikýř s Nikčou oslovit porotu. Vláďa měl na Nikoly výkon v soutěži jen slova chvály, stejně tak ostatní pochválili její závěrečnou řeč, kterou podle nich chytře směřovala k jednotlivým aktérům. Nikča se pak v tomto případě rozpovídala o jediné věci, která se jí od produkce nelíbila. Podle ní se ve finále hrálo až moc na emoce, což ji osobně, jelikož už tak byla velmi vystresovaná, v tu chvílí ještě více vykolejilo.
Divočina z ostrova | 17. díl | Kinobox
„To jsem nepochopila, do teď to nechápu. Já si myslím, že produkce hrála zbytečně na city, i vůči porotě. Mě tím rozložili,“ vysvětluje Nikola. Dále se rozmluvila o jednotlivých aliancích, proč se rozhodla „péct“ zrovna s Mikýřem a také o důvodu, proč nechtěla ve finále Tomáše. Coby velká fanynka originálního Survivoru si s Vláďou také s chutí popovídala o americké verzi a tamních kontroverzních situací. A je vidět, že na rozdíl od většiny soutěžících má Nikola poctivě nakoukáno. Co všechno Nikola, která dostala od vítězného Mikýře jako dárek půl milionu korun, o sobě a Survivoru prozradila? To se dozvíte v poslední Divočině z ostrova.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu.
Zdroj: TV Nova, Kinobox