Vypadlý Tomáš o třetím Survivoru: Kdo si podle něj zaslouží vyhrát a proč vyzval Mikýře?

Vypadlý Tomáš o třetím Survivoru: Kdo si podle něj zaslouží vyhrát a proč vyzval Mikýře?
Survivor Česko & Slovensko | TV Nova
Tomášovo vypadnutí těsně před branami závěrečného souboje příliš diváků nešokovalo. Coby poslední člen aliance Los Pistoleros již neměl na ostrově žádné spojence a bylo mu jasné, že ho budou chtít zbylí soutěžící vyštípat. Ani jeho taktické naléhání na Nikolu a Martina Careva, ať radši hlasují pro odchod silnějšího Mikýře, mu nepomohlo a v závěrečném duelu právě se známým influencerem se ctí prohrál.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
37%
V pořadu diskutoval s Vláďou a Danielem právě o této taktice a důvodu, proč po kmenové radě a rozbití správné nádoby vyzval Mikýře a ne raději slabšího hráče. Podle Tomáše šlo ovšem o jedinou možnost. V případě, že by souboj vyhrál, zbavil by se nejsilnějšího hráče na ostrově a šance, že by pak následně ve finále vyhrál, by byla poměrně vysoká. „Chtěl jsem udělat velký tah. Pro mě to byla win-win situace. Buď půjdu dál, nebo aspoň prohraji čestně s dobrým soupeřem,“ vysvětlil Tomáš a Vláďa s Danielem mu dali za pravdu.
Právě Mikýř je pak pro něj nyní jasným favoritem na výhru a dokonce přiznal, že i kdyby se ve finále utkali spolu, Mikýř by si za své hráčské tahy zasloužil vítězství o trošku více. Hlasování poroty by ale bylo nejspíš hodně vyrovnané. Z celého rozhovoru je ovšem znát, že i když internetový bavič Tomáše porazil a byli v aliancích proti sobě, nemyslí si o něm jako o hráči vůbec nic špatného.
Divočina z ostrova | 16. díl | Kinobox
Dále přišla řeč na situaci okolo vypadnutí Bandůrka, kdy měla partička Los Pistoleros šanci Mikýřovou aliancí otřást, ale vůbec jí to nevyšlo. Tomáš pak promluvil také o své taktice na ostrově a o tom, co stojí za tím, že zrovna on si užil nejvíce odměn. Řeč přišla také na to, proč je podle něj nefér kritizovat casting soutěžících či fakt, že většina soutěžících začala hrát a vytvářet aliance ještě před příjezdem na ostrov. Vše se ostatně dozvíte v přiloženém videu.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad Divočina z ostrova můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroje: TV Nova, Kinobox