Vypadlý Bandůrko o účasti v Survivoru: Do duelu bych si vzal Piráta

Vypadlý Bandůrko o účasti v Survivoru: Do duelu bych si vzal Piráta
Survivor Česko & Slovensko | TV Nova
Hned ze začátku se proto musela stočit řeč ke kmenové radě, která byla podle Daniela ukrutně napínavá, a u níž moderátor netušil, kdo nakonec soutěž opustí. A s Bandůrkovým odchodem nepočítalo hodně diváků, jelikož to zprvu vypadalo, že právě konkurenční aliance okolo Mikýře tahá za slabší konec provazu. Jenže vinou taktiky to byl právě Bandůrko, kdo se po rozbití nádoby vydal směrem k porotě. Bandůrko přitom chtěl po Pirátovi a Tomášovi, aby se všichni spojili a hlasovali proti Mikýřovi, což se k jeho smůle nestalo.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
37%
Možná právě proto pak překvapil svou odpovědí na otázku, koho by si vzal v případě rozbití správné nádoby do duelu. O budoucnost na ostrově by totiž v tom případě nebojoval s Mikýřem, ale vyzval by Piráta, s jehož aliancí přitom spolupracoval. Což byla informace, která překvapila Vláďu i Dana. Důvodem by bylo zkrátka za to, že Pirát a spol. neuposlechli jeho radu, a tak by se Bandůrko pomstil. „Neposloucháš mě, neposloucháš mě, neposloucháš mě, vypadneš mojí rukou,“ vysvětlil Bandůrko. Což by byl krok, který by dal dílu a dynamice pořadu opět jiný náboj.
Divočina z ostrova | 15. díl | Kinobox
Řeč ovšem samozřejmě přišla i na jeho celkové působení v soutěži včetně toho, proč byl dlouho u diváků i ostrovanů nepopulární či o tom, jak se pozice vyvrhele začala postupně otáčet. Bandůrko se rozpovídal také o ostatních soutěžících či o tom, jak vypadal casting a chvíle před začátkem Survivoru, o nichž toho diváci zase tolik neví. Vypadlý hráč téžřekl několik informací, které fanoušky jistě překvapí.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad Divočina z ostrova můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroje: TV Nova, Kinobox