Márty o své účasti v Survivoru: Mikýř se podle něj choval jako malý kluk

Márty o své účasti v Survivoru: Mikýř se podle něj choval jako malý kluk
Survivor Česko & Slovensko | TV Nova
Martin Prágr alias Márty, jehož můžete znát i jako jednoho z tanečníků ze soutěže StarDance, vyvolával coby soutěžící v posledních týdnech velmi rozporuplné reakce. Mnozí mu totiž nemohou přijít na jméno kvůli tomu, jak se zachoval vůči Mikýřovi že a byl jedním z těch, co mu „vrazili kudlu do zad". I s odstupem času si ovšem Márty za svými kroky stojí a připomíná, že to byl jako první právě Mikýř, kdo hned na počátku soutěže nedodržel slovo, které mezi sebou měli. Jeho chování poté, co byl na kmenové radě vyhlasován, pak považuje za přehnané. „Za mě to bylo od Mikýře emočně nezvládnuté. Bylo to teatrální vystoupení, jak kdyby malému klukovi vzali hračku,“ hodnotí situaci s odstupem Márty.
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Divočina z ostrova - Survivor Podcast
Vyjádřil se také ke svému vypadnutí, k němuž došlo i přesto, že měl dvě imunity. Proč je nepoužil? Zkrátka počítal s tím, že to kolo ještě přežije a bude se moci spolehnout na slova, která si řekl s Martinem Carevem. Imunity si chtěl pošetřit do dalších kol, což by ho nasměrovalo vstříc finále. Nakonec ovšem situaci podcenil a vše zachránil alespoň tím, že před duelem své dvě imunity rozdal mezi ostatní a vyhnul se tak podle Vládi největšímu průšvihu.
Dále se Márty ve videu vyjadřuje také k tomu, proč si vzal do duelu Nikolu. V této souvislosti mluvil Márty o tom, že Nikola staví svou hru na falešném příběhu, což vzbudilo na sociálních sítích vzhledem k rodinné tragédii, kterou si soutěžící v minulosti prošla, pozdvižení. Márty se snaží od té doby vysvětlit, že větu myslel údajně jinak, a šlo podle jeho slov pouze o nedorozumění.
Divočina z ostrova | 14. díl | Kinobox
Druhým hostem pořad byl samozřejmě Radek, který zaujal svou dosti netradiční taktikou a faktem, že někdy úplně nevěděl, kdy zavřít pusu. Vyjádřil se ke strategii se co nejpevněji a nejvěrněji držet své sociální skupiny, s níž chtěl ideálně dojít až do finále, nebo ji v případě svého vypadnutí alespoň co nejvíce podržet. Proti této taktice se ovšem vyjádřil veterán Vláďa a začal Radka v rozhovoru „grilovat“ a říkat mu, v čem udělal z jeho pohledu chybu. Jak tato výměna názorů probíhala? To se dozvíte i s dalším vyjádřením Radka i Márty v novém díle Divočiny z ostrova.
 Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroje: TV Nova, Kinobox