Vypadlá Yenifer ze Survivor o podrazu na Mikýře: „Pirát se ho chtěl zbavit od začátku.“

Vypadlá Yenifer ze Survivor o podrazu na Mikýře: „Pirát se ho chtěl zbavit od začátku.“
Survivor Česko & Slovensko 2024 | TV Nova
To se dozvíte v nejnovějším díle pořadu Divočina z ostrova, kam si vítěz první řady Survivoru Vláďa a Daniel obě vypadlé soutěžící pozvali do oddělených rozhovorů. Kristina litovala zejména toho, že k podobné situaci nedošlo dříve a nemohla se jí aktivně zúčastnit. Ona sama totiž věděla, že Mikýř s Pirátem samozřejmě patří k nejsilnějším hráčům a snažila se je postavit proti sobě.
Survivor Česko & Slovensko
Survivor Česko & Slovensko
  • Voyo
37%
Zejména známý internetový bavič pak měl terč na zádech takřka od všech. „My jsme Mikyho chtěli vyřadit a tím bychom se zbavili silného hráče,“ tvrdí Kristina. Dodává pak, že kdyby došlo v jejím případě na duel, chtěla změřit síly právě s Mikýřem, jehož považuje za jednoho z největších favoritů na výhru.
Yenifer má ovšem na situaci trochu odlišnější pohled. Zatímco většina kmene brala jako „hlavního šéfa“ Mikýře, a proto se ho chtěli zbavit, podle influencerky je to právě Pirát, jenž má na ostrově daleko silnější a nebezpečnější pozici, a to zejména díky své zdatné sociální hře. Podle Yenifer nebyl zápasníkův podraz na Mikýře nijak neočekávaný, údajně se ho chce totiž zbavit již od samého počátku, kdy vycítil, že z Mikysky bude silný hráč. „Mikýř Pirátovi důvěřuje stoprocentně, ale já jsem věděla, že z Pirátovy strany to tak není. Pirát se ho chtěl zbavit od začátku,“ tvrdí Yenifer. Kdyby ještě hrála, chtěla by se strategicky zbavit nejdříve právě MMA zápasníka.
Divočina z ostrova | 13. díl | Kinobox
Došlo ovšem i na ostatní témata. Vláďa s Danem se Yenifer zeptali, proč si myslí, že byla u ostatních tak neoblíbená a toužili se jí za všech okolností zbavit. Rozebírala se také kauza kradení sladkostí, čehož se měla Yenifer podle Kristiny dopustit a nelíbilo se jí ani to, jak influencerka rozdělovala a nandávala jídlo. S těmito názory ovšem Yenifer úplně nesouhlasí a má na něj svůj názor. Jaký? To se dozvíte v dalším díle Divočiny z ostrova.
Pokud koukáte na třetí řadu Survivora, nezapomeňte reality show ohodnotit na Kinoboxu!
Pořad můžete sledovat také na YouTube kanále Kinoboxu, kde nové díly uvidíte vždy s menším předstihem.
Zdroje: TV Nova, Kinobox