Jiří Langmajer v tropickém ráji tentokrát nesouloží. Hledá bájný poklad a vztah k dceři

Jiří Langmajer v tropickém ráji tentokrát nesouloží. Hledá bájný poklad a vztah k dceři
Poklad | CinemArt
Ostrov sledoval manželský pár v podání Jiřího Langmajera a Jany Plodkové, který po ztroskotání v tropickém ráji zkoušel znovu zažehnout vyhaslý vztah. Natáčelo se v Thajsku a zjevně se jednalo o dostatečně příjemný zážitek, aby si jej chtěl Havlík se svým týmem připomenout. V novince Poklad se proto štáb přesunul na Bali a trochu se pozměnil i příběhový rámec.
Poklad
Poklad
AI
57%
Jiří Langmajer v hlavní roli však zůstal. Tentokrát hraje Karla, který se zničehonic ozve své odcizené dceři Julii (Veronika Khek Kubařová) a jejich společná cesta vede na Bali, kde by se měl nacházet ztracený poklad z 16. století. Vztahová rovina bude samozřejmě také důležitá, protože Julie si se svým otcem bude muset vyříkat leckteré bolístky z minulosti, avšak linka s hledáním truhly plné zlata a drahokamů slibuje i dobrodružnější podívanou.
Minutový teaser si vystačí skoro beze slov, a tak se dozvíme pouze to, že se Karel dostal do problémů, a nalezení bájného pokladu tedy není jen cestou k příjemnému přivýdělku, ale možná i k záchraně života. Ukázka láká na atraktivní potápěčské momenty i fotogenické prostředí vyhledávaného indonéského ostrova.
Poklad: teaser trailer
„Chceme vyprávět atraktivní příběh o ztrátách a nálezech. O ženě, která ztratila skoro vše a dostala možnost svůj osud otočit. My všichni v našich životech pátráme po pokladech, které nemůžeme najít, a často nám unikne, že leží přímo před námi, jen nám byl ukryt, protože my se honili za přeludem,“ přibližuje Havlík v oficiální tiskové zprávě a dodává: „Z velké části jsme natáčeli pod mořskou hladinou a rozhodli jsme se společně s producentem Petrem Erbenem, že se pokusíme natočit vše skutečně naživo pod vodou, s herci a kaskadéry. U nás tohle nikdo nezkusil, takže jsme byli postavení před celou řadu výzev a díky tomu všemu jsme prožili opravdu dobrodružné natáčení. O tom ostatně poklady jsou, musí se najít, a to není snadné.“
Dobrodružná komedie Poklad se v našich kinech objeví 24. října. Zatím se můžete podívat na náš žebříček nejlepších českých dobrodružných filmů za posledních deset let a zjistíte, že podobných titulů se u nás přece jen moc netočí – minimálně v tomto ohledu se tedy lze na další spolupráci Havlíka s Langmajerem těšit.
Zdroj: CinemArt