Carter

52%
Carter

Když se probudí, neví o sobě nic, ani své jméno. Přesto se v jeho uchu náhle ozve hlas a tvrdí, že se jmenuje Carter a že je před ním důležitá mise. Zdá se, že jedinou šancí na přežití je poslouchat hlas, o kterém nic neví, neboť má za zády CIA i agenty ze Severní Koreje, kteří se ho snaží zlikvidovat. Má to co dočinění se záhadnou smrtící pandemií, která se šíří z demilitarizované zóny a ničí Severní Koreu i USA?




Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
4
Na efekt dělaný a zbytečně natažený akčňák, který se snaží zaujmout pocitem jednozáběrového natáčení. Tento efekt, může bavit pár minut ale ne déle jak 2 hodiny, zvláště když s tím tvůrci neumí pracovat. Ani by tak nevadily mizerně ukryté střihy, ale většina akčních scén začne po pár vteřinách nudit, protože to jediné, co mají tvůrci v rukávu je onen jednotný záběr, místo toho, aby se soustředili na choreografii, nebo nápaditost jednotlivých akčních scén. Oceňuji složitý nápad, ale neoceňuji zpracování.
Richard K
Richard K
8 416 bodů
4
Asi tak do poloviny jsem tu změť různých nápadů vydržel. Kdyby měl film 90 minut, tak by to bylo o dost lepší a scénář nemusel vymýšlet jednu eskapádu za druhou.

Dodatečné informace

Původní název:
카터 (více)
  • Jižní Korea Carter
  • Jižní Korea 카터
Premiéra v ČR:
5. 8. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
Jižní Korea
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch