Profilový obrázek

Richard K

Richard Reality
8 438
37. TopUživatel

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Svatba roku
    Svatba roku (2024)
    6
    Bohatá rodina Winburyových s harmonickým manželským párem Greer a Taga se chystá na svatbu. Nalezení mrtvé nejlepší přítelkyně nevěsty však situaci značně zkomplikuje a děj nás nechává nahlížet pod "perfektní vztahy" nejen manželů. Na povrch pak v každé epizodě vyplave něco, co ukazuje na možný důvod vraždy. Proto je psychologicky laděné story zaměřené především na vykreslení postav a děj tak plyne pomalým tempem až do finále. Je ale škoda, že rutinní forma nepřináší nic až tak zajímavého, aby seriál přinesl divákovi lepší zážitek, než jen vcelku dobrý. A nebýt skvělého hereckého obsazení, tak by hodnocení dopadlo hůře.
    Rebel Ridge
    Rebel Ridge (2024)
    8
    Borec, který cvičí bojovému umění a taktice mariňáky, jede do zapadákova pomoct svému bratranci, kterému hrozí smrt. Jenže přitom narazí na zkorumpované poldy, kteří nelegálními machinacemi drží svou stanici nad vodou. Střet mezi Richmondem a policejním šerifem rozehrává "taktickou" hru s napínavou zápletkou a neustále eskalujícím vývojem. Paráda. Všechno nemusí být jen o spoustě mrtvol, či zpřeražených hnátů.
    The Serpent Queen
    The Serpent Queen (2022)
    8
    Parádní drama, balancující na hraně skutečnosti a smyšlenosti. Co je pravda, nebo ne, nechť se divák rozhodne sám, ale historické anály jsou nezpochybnitelné. Kateřina Medicejská byla přehlíženou osobou a přesto se stala mocnou. Proč? Odpověď se snaží přinést kniha , jejíž adaptací seriál je. Zdařilou adaptací, kde nechybí výborné herecké výkony a věrný dobový vizuál, včetně kostýmů. Děj dokáže být napínavý, intriky baví, mrtvoly nechybí. Jen občas je těch dialogů více. Není překvapením, že právě běží druhá série (srpen 2024).
    Batman: Rytíř v plášti
    Batman: Rytíř v plášti (2024)
    7
    Zápletka je povedená, ale jde opět o známý svět Batmana s postavami, jenž nepřekvapí (Harvey Dent, Barbara Gordon a další). Největším kladem je, že se seriál svým charakterem vydal ve stopách filmového Batmana pod taktovkou Matt Reevese.

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci