Annabelle

49%
Annabelle

John Form našel pro svou nastávající manželku Miu dokonalý dárek – krásnou starou klasikou panenku oděnou do sněhobílých svatebních šatů. Ale Miina radost z Annabelle nemá dlouhého trvání. Jedné hrůzné noci vtrhnou do jejich domu vyznavači satanského kultu a brutálně napadnou mladý pár. Prolitá krev a hrůza nejsou to jediné, co za sebou nechávají. Vyznavači Satana vyvolali bytost tak zlovolnou, že nic z toho, co udělali, nelze ani zdaleka srovnávat se zlem, kterým je nyní posedlá Annabelle. (Warner Bros. CZ)




Recenze: Annabelle

Kinobox.cz
30%

Je mi to ohromně líto především proto, že právě Wan znovunastartoval hororový žánr jako něco, co může být inteligentní, dobře natočené a současně opravdu děsivé. Annabelle bohužel není ani jedno z toho.


Brenan88
Brenan88
47 140 bodů
4
Neočekával jsem nic extra a proto nejsem ani příliš zklamaný. Annabelle nejvíce chybí řemeslnost Jamese Wana,který je přece jen v budování napětí a atmosféry lepší než nějaký Leonetti. Tahle panenka mne na první pokus moc neokouzlila,ale dám jí ještě jednu šanci v letošním pokračování.
Chrustyn
Chrustyn
43 493 bodů
4
V roce 2013 byl natočen výborný horor "V zajetí démonů" na jehož úspěchu se nyní chtějí svézt tvůrci tohoto nevýrazného hororu, který přináší přesně to co jsem původně očekávat právě od "V zajetí démonů". Tvůrci si z jmenovaného snímku vypůjčili ošklivou panenku, která není pouhou hračkou a rozehrávají typickou srágorovnu s lacinými lekačkami, tunami scénaristických nesmyslů a příšernými herci.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
2
Neřikám, že to nemělo dobré momenty, ale panenka jako něco, čeho se bát? Jenom proto, že ju kdysi kdosi vyrobil tak, že v dnešní době vypadá trochu hrůzostrašně? To néééé. Co to bude příště - zabijácká ponožka?


Dodatečné informace

Původní název:
Annabelle (více)
  • USA Annabelle
Premiéra v ČR:
9. 10. 2014
Země původu:
USA
Rozpočet:
6,5 mil. USD
Tržby:
257,59 mil. USD (celosvětově)
Knižní předloha:
Čeština:
Annabelle je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Annabelle


Podobné


Powered byJustWatch