Recenze seriálu Osmý smysl

74%

Komentáře a recenze 5

Dle počtu bodů
Chrustyn
Chrustyn
43 463 bodů
6
Zvláštní a pojetím originální seriál, který funguje a působí úplně jinak, než by divák očekával. Celý seriál úplně nepracuje s pevným příběhem a více hraje na audiovizuální prožitky, které jsou působivé ale ne každému to sedne.
Richard K
Richard K
8 438 bodů
10
Platí pro první sérii......Naklonovaný Atlas mraků na divácky přítažlivější zápletky s thrillerovým kontextem.A i když si tu Wachovští "přihřívají" vlastní polívku (sexuální orientace), jde o podívanou s prvky poznání, která dokáže sensitivního diváka pohltit. Platí pro II.sérii....tady se více řeší vztahy a ubylo akce, je znát,že scénář psala už jen Lana (a polívčička se ještě více přihřála). Ale kvalita formy zůstává, ba se ještě zvýšila, vyšší rozpočet je znát.
blazma
blazma
4 928 bodů
8
Pro mě osobně to vůbec není jednoduchý seriál a abych si všechno urovnal v hlavě a pochopil veškeré okolnosti musel jsem ho vidět pomalu třikrát. I z toho důvodu si říkám naprostá paráda. Tohle je opravdu velmi povedený a originální seriál, neuvěřitelně natočený. Pro mě osobně velmi originální, protože jsem před tímto seriálem neviděl nic podobného. Opravdu tleskám.
Martin Zemek
Martin Zemek
887 bodů
8
Seriál je povedený a má dobrou myšlenku. Ale je potřeba se dostat přes první tři epizody, ve kterých se toho moc neděje. Od čtvrté epizody to začne být zajímavé.
Smazaný uživatel
0 bodů
9.5
.. osm vyrovnaných hereckých výkonů .. a tvůrci Wachowští hovoří za vše ..