Články o Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových

AI
75%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Články 2

Nejmrazivější seriál roku je tady. Na Netflix dorazil příběh o bratrech, kteří zastřelili své rodiče
Seriály19. 9. 2024
Nejmrazivější seriál roku je tady. Na Netflix dorazil příběh o bratrech, kteří zastřelili své rodiče

Streamovací gigant si na podzim připravil několik seriálových trumfů, které mají potenciál stát se virální senzací a fenoménem, o němž se bude mluvit. Jeden z nich dorazil na platformu právě dnes. Série Monstra: Příběh Lylea a Erika Menendezových (Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story) je antologickým nástupcem megahitu Monstrum: Příběh Jeffreyho Dahmera (Monster: The Jeffrey Dahmer Story) a převypráví nám další mrazivý a neskutečně děsivý případ. V jedné z hlavních rolích se můžeme těšit např. na Javiera Bardema.

Další Monstrum má tvář. Po Dahmerovi přijde vrah, jenž inspiroval Psycho i Mlčení jehňátek
Seriály18. 9. 2024
Další Monstrum má tvář. Po Dahmerovi přijde vrah, jenž inspiroval Psycho i Mlčení jehňátek

Jen pár dní před premiérou druhé řady netflixovské série Monstrum, která se od 19. září ponoří do Příběhu Lylea a Erika Menendezových, si hlavní tvůrce Ryan Murphy připravil pikantní odhalení. Třetí řada úspěšného pořadu, který roku 2022 za hlasitého mediálního humbuku odstartoval Příběhem Jeffreyho Dahmera, se bude věnovat jednomu z nejnotoričtějších aktérů západní kriminální scény Edu Geinovi. Usvědčený vrah nejméně dvou žen a domnělý kanibal, jenž vykrádal hroby, z kostí si vytvářel morbidní domácí výzdobu a po smrti své matky se sám převtěloval do ženské osoby, částečně inspiroval mimo jiné Psycho, Deranged, Texaský masakr motorovou pilou či Mlčení jehňátek. V seriálovém životopisu si jej zahraje proslulý Charlie Hunnam (Ztracené město Z).