I'm Still Here

64%
I'm Still Here
Plakát traileru
Portrét známého herce, který se rozhodl seknout s kariérou a stal se kontroverzním zpěvákem.



Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
4
Joaquin Phoenix i přes nesporné herecké kvality není hercem, kterého bych obdivoval nebo vyhledával a tudíž dokument o jeho muzikantském nebo spíše životním úletu nemá nic čím by mě mohl zaujmout. Ale přesto se zde najde pár alespoň trochu vtipných nebo zajímavých informací, které kdyby byly o jiné osobnosti, možná by mě i překvapily a zaujaly.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
4
Fakt zajímavej počin z hlediska způsobu výroby. Celá ta myšlenka udělat blbce z médií, bulváru a vypustit takovej hoax, to se mi moc líbí. Čumim, že se do toho pustil zrovna tak úspěšnej J.P., ale C.A. je s ním prej nějak do rodiny, takže ho asi nebylo těžký ukecat. Každopádně to chtělo odvahu a koule, takhle se nechat jít do sraček a dělat ze sebe lůzra. Snad to Joaquinovi moc neuškodí (i když jak to tak vypadá, tak asi uškodilo, když už bůhvíjakdlouho neměl dobrou roli (toaletního papíru)). Z hlediska zábavnosti to je dost nuda. Nesmějete se a nic. Jenom jednou. Hej nevim, prostě trochu mě to zaujalo, ale docela lituju strávenýho (a otrávenýho) času nad touto podivnou podivného podivností divností...
Klajnik
Klajnik
8 919 bodů
6
Phoenix mě rozjetou hereckou kariéru a pak řekl že končí a dává se na rap. Svou další roli však hrál však hrál spíše na lidi než pro lidi. Rozhodl se vytrollit showbyznys tím, že vzbudí ten dojem, že přepnul a udělal debilní životní rozhodnutí. Vyšlo mu to tak dobře, že mu pak Ari Aster svěřil hlavní roli v Beau is Afraid, který má mimochodem podobný konec jako tento pseudo-dokument: Rovněž se utopí ve svých starostech. Je však pravda, že tohle bylo trochu utahané, ale dost jsme se s kámošem nasmáli vzhledem k tomu, že si všímáme, jak se Phoenix občas kouká - jako kdyby zrovna nevěděl, jestli je Joker, Beau nebo Napoleon. Tenhle dokument s těmito srandičkami na jeho osobu skvěle souzní.

Dodatečné informace

Původní název:
I'm Still Here (více)
  • USA I'm Still Here
  • USA I'm still here
  • USA I'm Still Here: The Lost Years of Joaquin Phoenix
  • USA Joaquin Phoenix - Io sono qui!
  • USA Untitled Joaquin Phoenix Documentary
Země původu:
USA

Podobné