Recenze filmu Norbit

40%

Komentáře a recenze 18

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 140 bodů
2.5
Norbit je důkaz toho,že se Eddie Murphy neřídí moudrostí : Nevstoupíš dvakrát do téže řeky. Po příšerném pokračování Zamilovaného profesora se opět rozhodl ztvárnit všechny tři hlavní role a výsledek se opět nevydařil. Norbit je směs příšerně trapných scén a oplzlostí.
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
4
Eddie Murphy se opět vrací ve víceroli v nové nepovedené komedii. Všude jsem četl, že film je s*ačka ale i tak jsem si řekl, že to zkusím. No, čekal jsem peklo ale párkrát jsem se pousmál. Největší zásluhu na tom má právě Eddie Murphy, který se sice neuvěřitelně pitvoří ale především v roli obtloustlé manželky hl. hrdiny je občas opravdu vtipný. Pokud považujete "Zamilovaného profesora" za geniální komedii bude se vám líbit i tohle.
Spooner
Spooner
15 846 bodů
0
Eddie Murphy má na sobě několik hnusných masek a plný pytel trapných a nevkusných fórů. Proti tomuhle je i Zamilovaný profesor 2 průměrný film. Úplný důkaz toho, do jakého humusu se může kdysi kvalitní komik až dostat. Nejhorší ovšem je, že se za to vůbec nestydí. Chudák Cuba Gooding Jr. a Thandie Newton.
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6
Trošičku nadprůměrná, zato do konce koukatelná komedie. Eddie se ukázal v dvoj roli slušně. Dost legrace na pobavení.
Patrikcz
Patrikcz
9 430 bodů
2
Tohle ti Eddie vůbec nevyšlo. Párkrát jsem se sice zasmál, ale hůmor zde byl skutečně hodně jednoduchý a navíc příběh byl docela průhledný a po pár minutách každý hned věděl, jak vše skončí...25%.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
0
vazne je to blbost najvacsieho kalibru, na zaciatku som sa raz zasmial (hra s kacenou) tak som cakal ze to take hrozne nebude, ale co sa spustilo potom? utrpenie! jedine co ma dokazalo ako tak drzat pri tv bola thandie, ale to je asi tak vsetko! a ten damiel to s tym troskom asi trafil, lebo mne to finale zas pripomenulo fackovacie slnko, seno... zeby nahoda???
Lord Mrdák
6 850 bodů
8
Tak já musím říct, že jsem se docela slušně bavil. Nejlepší to určitě není, ale k zahození také ne. Nejlepší na tom je "krocaní prdel".
Janíček
Janíček
6 438 bodů
2
Eddie Murphy By mohol pochopit,že všetky tieto jeho komedie su braky. Nechápem,prečo ich stále točí ?!? Ved v DREAMGIRLS bol dobrý,tak ozaj toto potrebuje?
Standa.
Standa.
6 180 bodů
6
Norbit je jeden z těch filmů, který je tak neuvěřitelně stupidní, až vám nakonec přijde vtipný. Eddie Murphy zase hraje asi polovinu herců z filmu, ale to je prostě nějaká jeho úchylka, nebo co. Stačí vypnout mozek a možná, že se budete i bavit.
kubas369
5 139 bodů
2
Murphy už pořádně tlačí na to co divák vydrží, jenže to co ještě může fungovat v americe u násuž dostává pořádně naprdel a to je jenom dobře.