Recenze filmu Králové ro(c)ku

73%

Komentáře a recenze 19

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
8
Jack Black po úspěchu filmu Škola Rocku dává vzniknout dalšímu rockově laděnému snímku. Pokud se v tomto hudebním žánru alespoň trochu vyznáte,tak víte,že skupina Tenacious D opravdu existuje a má za sebou několik cd a koncertů po celém světě. Tento snímek nám takovou bláznivou formou nabízí ukázku jak to vlastně všechno vzniklo a jak se dala tahle kapela dohromady.
Chrustyn
Chrustyn
43 169 bodů
4
Pro mě trochu nepochopitelná a tudíž i nudná komedie. Jack Black byl super stejně jako miniroličky Bena Stillera a Tima Robinse ale jinak mě tohle půtování dvou rockerů za speciálním trsátkem nebavilo.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
8
Hej já teda rock nemusím, jsem spíš do elektroniky, ale teda bylo to vynikající a já se skvěle bavil. Jack Black je prostě hvězda a komik jaksepatří. Ten druhej je takovej moula, ale to je taky místama vtipný. Ten rock, co hrajou, považuju za nejhorší odnož rocku, ale stejně se mi ty songy jakž takž líbily. Je to originální a nudit se u toho nedá. Chch.
hanys_
hanys_
18 781 bodů
8
Neskutečně zábavné texty a velmi silné melodie v jinak ne zas až tak vtipné komedii, kterou ale táhne právě ta hudební složka a podařené camea (Stiller,Robbins,Grohl). Samotný soundtrack by měl 5 hvězd, film pak lepší 3...takže průměr je 7,5/10
Spooner
Spooner
15 806 bodů
8
Písničky ještě chytlavější než ve Škole ro(c)ku, Blackův humor ještě šílenější a celý vlastně tak nějak lepší. Jenom v půlce se to chvilkama malinko zadrhne ale i tak jsem se většinu času velmi dobře bavil. Začátek s Meat Loafem a konec ze Satanem rulezzzz!
Patrikcz
Patrikcz
9 420 bodů
6
Docela rozporuplný film. Skvěly Jack Black a povedené minirole Bena Stillera a Tima Robbinse. Příběh je slabší a chvílema se naskytnou i trapné scénky takže docela dobrý průměr- 60 %.
Alaitos
Alaitos
5 367 bodů
6
JB & KG v psychedelické náloži, přesně tak jak je máme rádi. Speciální uznání pak míří do pekla k satanovi Davidu Grohlovi a do metalového nebe (dnes již bohužel doslova) Ronnie Jamesi Diovi.
jaro.mir.mara
4 542 bodů
6
Nemám rád tlustý děti, nemám rád Jacka Blacka, nemám rád upocený plešatý chlápky, ale tohle byla (korektně) perverzní guilty pleasure, volekrávo! Satan zbořil nebeskou klenbu a jim ten zaprděnej rokec na třikrát análně znásilnil..
PanMartin
PanMartin
4 418 bodů
8
Dlouho jsem nezažil film, který by mi utekl tak rychle...Prostě jsem se celou dobu tak dobře bavil, že mi to ani nepřišlo...Originálně pojaté, perfektně hudebně proložené (textově dvojnásob) dílko, po kterém nemáte sice pocit obohacení, ale toho, že jste se slušně zasmáli a během "půl hodiny" zabili 90 minut :))
ludivitto
ludivitto
4 150 bodů
8
"Použij ptáka!!"