Recenze filmu Shaolin fotbalista

65%

Komentáře a recenze 14

Dle počtu bodů
Brenan88
Brenan88
47 150 bodů
6.5
Miluji sport a především fotbal. Sám se mu od mladí věnuji a všechny filmy s tímto sportem spojené vítám s otevřenou náruči. Tahle čínská komedie častokrát hraničí s absurditou, ale nakonec se vždy předvede s nějakou strašně vtipnou scénou jakou by normální člověk nevymyslel. Stephen Chow je na tyto šílenosti machr.
Chrustyn
Chrustyn
43 483 bodů
6
Když jsem viděl trailer na tuto ujetou podívanou byl jsem zděšen z toho co se přede mnou odehrávalo. Moje zděšení přetrvávalo i v prvních minutách celého filmu ale později jsem přistoupil na režisérovu hru a docela slušně se bavil. Opravdu to chce vypnout všechny mozkové závity a jen se bavit. Jinak se na toto dílo ani dívat nedá protože ať se na to díváte jakkoliv musíte uznat, že to je hrozná blbost. Většina scén se vymyká jakémukoliv rozumnému chápání a nazývat nějakou ze scén "reálně vyhlížející" by bylo urážkou slova realita. Škoda, že mezi zábavnými scénami je i dost trapných. Ale jinak je to celkem sranda.
kunafix
kunafix
20 072 bodů
0
Jedna z největších trapáren, co jsem poslední dobou viděl. I kdybych se zajímal o fotbal. A nechápu, jak se to může líbit někomu, komu se fotbal líbí. Lety vzduchem, nadpřirozené schopnosti, nesmysly. Někoho to možná bere, ale mě v tu chvíli přišlo mnohem zajímavější šťárat se v nose.
Fingon
16 896 bodů
8
Pořádně ujetá parodie na všechny možné žánry, začátek je sice příšerný, ale pak se to rozjede.
Spooner
Spooner
15 836 bodů
8
Kung-fu mela se mi od Chowa moc nelíbila. Po shlédnutí tohoto jeho předchozího snímku ale mohu konstatovat, že to je fakt magor v dobrém slova smyslu. Místy je to možná až moc ulítlé, ale jinak jsem se opravdu výborně bavil po celou dobu.
Danny F.
Danny F.
11 176 bodů
6.5
Bláznivá komedie o fotbalu skloubeným s kung fu. U komediálních scén jsem vybuchoval smíchy. Můžu tvrdit že se povedla a je zábavná.
Milandob
Milandob
8 900 bodů
8
číňania majú extrémny zmysel pre humor (stačí si pozrieť sport bakka), ktorý nemusí byť každému po vôli. ja som sa u tejto futbalovej komédie skvele bavil a to ako pri zápasoch (špeciálne efekty nie sú nič moc extra ale to vôbec nevadí) tak i pri scénkach kde sa zdánlivo nič nedeje. občas je to geniálne vtipné a rozhodne to stojí za zhliadnutie. za pozornosť stojí i celkom slušná hudba.
kedl
kedl
6 380 bodů
5.5
Solidní parodie s několika povedenými scénami. Docela jsem si jí užil, hlavně pak závěrečný zápas proti týmu zlých.
Profilová fotka
Uživatel
3 208 bodů
2
Tak u tohohle filmu jsem se nesmál ani jednou... Kdyby se na něj dívala větší parta lidí, tak to asi sranda bude, ale jen tak na odreagování večer před spaním to fakt není můj šálek kávy...
Blackhand47XD
Blackhand47XD
2 502 bodů
4.5
Dokonalý bizár čínské filmografie, na který stojí kouknout kvůli extrémně přehnaným kung-fu scénám při fotbalových utkáních. Zápletka využívá všech nejmožnějších klišé a záporák s týmem Zlých je předem daný už na začátku. Nebýt scének, které jsem objevil na internetu, tenhle klenot bych si určitě nepustil. Když to mám zhodnotit jako celek s hereckými výkony, dějem nebo prací s tempem, musím tomu dát hodnocení kvalitě filmu náležející. Bizár ale stojí zato občas shlédnout, člověk se alespoň pobaví, jak je to cringe. Hodnocení: 45 %