Články

VOD

  1. Fanoušci Smrtonosné pasti konečně dostanou sběratelskou edici, jakou si zaslouží
    VOD9. 7. 2015
    Fanoušci Smrtonosné pasti konečně dostanou sběratelskou edici, jakou si zaslouží

    Smrtonosná past je (navzdory příšerné pětce) jednou z nejoblíbenějších akčních sérií všech dob. O to bylo překvapivější, že se John McClane na DVD ani Blu-ray nikdy nedočkal pořádné speciální edice. Letos to studio Fox konečně napraví.

  2. Rychle a zběsile 7 nabídne na Blu-ray tunu bonusů a prodlouženou verzi
    VOD25. 6. 2015
    Rychle a zběsile 7 nabídne na Blu-ray tunu bonusů a prodlouženou verzi

    O poslední díl série Rychle a zběsile byl mezi diváky tak obrovský zájem, že to zaskočilo naprosto všechny. Vzhledem k tomu, že snímek vydělal v kinech opravdu neuvěřitelné peníze, nepůjde na Blu-ray bonusově o žádného chudáčka.

  3. Jurský svět je chvíli v kinech a už víme, jakou dostane sběratelskou Blu-ray edici
    VOD18. 6. 2015
    Jurský svět je chvíli v kinech a už víme, jakou dostane sběratelskou Blu-ray edici

    Sběratelé, máte před sebou krušné časy. Zase se blíží doba, kdy bude třeba utáhnout opasky a odepřít si několik finančně nákladnějších pochutin, abyste si mohli do domácí "sbírkotéky" pořídit dalšího, tentokrát jurského fešáka.

  4. Šílený Max: Zběsilá cesta dostane na Blu-ray jedinečnou podobu
    VOD28. 5. 2015
    Šílený Max: Zběsilá cesta dostane na Blu-ray jedinečnou podobu

    Kinoverze nového Šíleného Maxe je prostě ohromující. Má styl, strhující tempo, nádhernou kompozici jednotlivých scén, zkrátka dílo, z něhož můžete vzít jednotlivé záběry a klidně si je doma pověsit jako obraz na stěnu. George Miller se v sedmdesáti letech vybičoval k extrémnímu výkonu a celému Hollywoodu ukázal, že lze za velké peníze vytvořit osobité a přitom úspěšné dílo.

  5. Milovníci osmdesátek, zpozorněte: Komando konečně míří na Blu-ray a to ve sběratelské edici!
    VOD16. 4. 2015
    Milovníci osmdesátek, zpozorněte: Komando konečně míří na Blu-ray a to ve sběratelské edici!

    Málokterá akčňárna se zapsala podobně silně do srdcí českých fanoušků jako Komando s Arnoldem Schwarzeneggerem v hlavní roli. Tenhle film nikdy neměl chytrou zápletku a ani se o to nesnažil. Šlo o Arnoldovo maximálně našponované svalstvo, na míru šité hlášky a tunu padlých těl. A pořád to máme rádi!

  6. Dočkáme se konečně původních, neupravených Star Wars na Blu-ray?
    VOD17. 3. 2015
    Dočkáme se konečně původních, neupravených Star Wars na Blu-ray?

    Když George Lucas začal šaškovat s původní trilogií Star Wars a celou jí překopal digitálními "vylepšeními", zvedl tím ze židle nejednoho fanouška a skoro to fenomén zabilo (rozhodně to výrazně ublížilo původní trilogii).

  7. Komedii The Interview si legálně stáhlo nejvíce zájemců v dějinách. Jde o překvapení, nebo se to dalo čekat?
    VOD29. 12. 2014
    Komedii The Interview si legálně stáhlo nejvíce zájemců v dějinách. Jde o překvapení, nebo se to dalo čekat?

    Komedie The Interview (2014) vejde do dějin. Nezařadí se však mezi nejkvalitnější díla žánru, ale mezi milníky co se propagační strategie-nestrategie týče. Slovo kontroverzní bude bít křiklavě rudou barvou zcela po právu do očí. Podobně jako severokorejské budovatelské vlajky a plakáty. Nikdo už ale filmu neodpáře, že za 4 dny od startu online distribuce na tržbách získal 15 milionů dolarů a stáhly si jej více než 2 miliony uživatelů (údaje společnosti Sony Pictures Entertainment, která za vznikem filmu stojí). Což je nejvíc v historii.

  8. SOUTĚŽ: Jaký je sex v Paříži? Nejen na to odpoví Festival Francouzského Filmu.
    VOD13. 11. 2014
    SOUTĚŽ: Jaký je sex v Paříži? Nejen na to odpoví Festival Francouzského Filmu.

    17. Festival Francouzského Filmu bude slavnostně zahájen ve středu 19. listopadu 2014 v pražském kině Lucerna předpremiérou filmu Benoît Jacquota Tři srdce. Přehlídka bude zakončena 26. listopadu projekcí dalšího předpremiérového filmu Saint Laurent režiséra Bertranda Bonella. Ten Francii reprezentuje v klání o Oscara. Přinášíme vám soutěž o vstupenky na pražskou část festivalového programu, který bude probíhat i v dalších městech - v Českých Budějovicích, Hradci Králové, Brně a Ostravě.

  9. Želvy Ninja si v kinech vedly výborně a fanoušky proto čeká speciální edice
    VOD6. 10. 2014
    Želvy Ninja si v kinech vedly výborně a fanoušky proto čeká speciální edice

    Že si Želvy Ninja najdou své diváky, o tom nikdo nepochyboval. Tenhle fenomén má přeci jen bohatou historii. 349 milionů celosvětově je přesto příjemné překvapení, díky němuž se mohou fanoušci těšit na pěkné Blu-ray edice.

  10. Fanoušci Sherlocka si mohou nadělit pod stromeček krásný dárek
    VOD10. 9. 2014
    Fanoušci Sherlocka si mohou nadělit pod stromeček krásný dárek

    Sherlock stanice BBC patří k nejoblíbenějším seriálům současnosti a má velmi silnou fanouškovskou základnu. Máme za sebou již tři sezóny, což je dostatek materiálu, aby přišlo studio s nějakou pořádnou sběratelskou edicí.

  11. David Lynch připravil pro fanoušky Twin Peaks Blu-ray hostinu!
    VOD11. 8. 2014
    David Lynch připravil pro fanoušky Twin Peaks Blu-ray hostinu!

    O tom, že seriál Twin Peaks režiséra temných zákoutí lidské duše je dnes už klasikou žánru, nikdo nepochybuje. Po čtvrtstoletí od seznámení s příběhem Laury Palmerové a vyšetřování její záhadné smrti čeká všechny vyznavače jeho poetiky nečekaný zákusek. Spíše dort.

  12. To je fér. Stahujte filmy z nabídky O2 Videotéky za 30 korun.
    VOD16. 7. 2014
    To je fér. Stahujte filmy z nabídky O2 Videotéky za 30 korun.

    Léto přeje filmovým nadšencům. Vedle všemožných zlevněných vstupenek do kina, festivalů pod hvězdami a dalších lákadel přichází s letní akčí i O2 Videotéka. Vybraných 150 filmů z její nabídky si můžete stáhnout za pouhých 30 korun. Z pestré žánrové nabídky si vybere každý.

  13. Transformers: Zánik dostane limitovanou Blu-ray edici se soškou Dinobota
    VOD2. 7. 2014
    Transformers: Zánik dostane limitovanou Blu-ray edici se soškou Dinobota

    Transformers: Zánik není povedené pokračování a ani zábavný letní výplach. Ale je to megahit. Tak to zkrátka někdy chodí, že se i slabší kousky dočkají úspěchu. Má jednu světlou stránku. Chystá se luxusní limitka pro sběratele.

  14. Vlk z Wall Street to roztočí v Praze na Vltavě. Pojďte na křest DVD (SOUTĚŽ).
    VOD8. 6. 2014
    Vlk z Wall Street to roztočí v Praze na Vltavě. Pojďte na křest DVD (SOUTĚŽ).

    Řeku Hudson vystřídá za Vltavu a svou miliardářskou jachtu za parník. Vlk z Wall Street se v pondělí 9. června blýskne netradičním mejdanem v centru Prahy. Bankovky budou lítat vzduchem, DVD edici filmu pokřtí Matěj Ruppert a na přítomné čeká i jedna netradiční soutěž, vlastně spíš výzva.

  15. X-Men: Budoucí minulost dostane luxusní edici s replikou Magnetovy helmy
    VOD26. 5. 2014
    X-Men: Budoucí minulost dostane luxusní edici s replikou Magnetovy helmy

    Noví X-Meni vydělali jen za první víkend čtvrt miliardy dolarů a k tomu se těší extrémně dobrým ohlasům. Na pulty se proto již nyní chystá ultimátní edice, konkrétně ji připravuje Amazon, s replikou helmy samotného Magneta.