Bizarní rodina, opice i Brendan Fraser. Nejšílenější komedie roku je na streamu

Bizarní rodina, opice i Brendan Fraser. Nejšílenější komedie roku je na streamu
Bráchové | Amazon Prime Video
Příběh vypráví o dvou bratrech/dvojčatech, kteří se drželi tradice své rodiny a stali se protřelými kriminálníky. Jady (Peter Dinklage) byl tím s mozkem a Moke (Josh Brolin) naopak se svaly. Když je Jady po delší době propuštěn z vězení, chystá se na další velkou prácičku. Moke se ovšem usadil a o návratu ke starým zvykům nechce ani slyšet. Nakonec mu ale nic jiného nezbývá. Při snaze získat drahé smaragdy musí spojit síly se svou drsnou maminkou a vyhnout se policii či drsňákovi v podání Brendana Frasera.
Bráchové
Bráchové
  • Amazon Prime Video
46%
Synopse nabízí základ pro černou komedii ve stylu bratří Coenů a inspiraci jejich osobitým humorem nezapře ani trailer. Ten jde ovšem ještě mnohem dál a láká na opravdu ulítlou divočinu, v níž uvidíme známé tváře v rolích, v nichž bychom je zrovna nečekali. Peter Dinklage a Josh Brolin jsou hodně netradiční komediální dvojkou, o to víc může ale toto nezvyklé spojení fungovat. Oscarový Fraser zde pak bude evidentně zcela utržený ze řetězu a skvělé obsazení doplňují ještě Marisa Tomei a Glenn Close v nečekané komediální poloze.
Silný casting v bizarních kulisách dostal na starosti režisér Max Barbakow, režisér chválené romantické komedie o časové smyčce Palm Springs. V ní dokázal, že umí vytvořit nejen sympatické postavy, ale zejména správně vypointované scény a sci-fi koncept proměnil v hodně fajnovou jednohubku. Zde se styl humoru posune trochu jiným směrem, Barbakow už však zkrátka prokázal, že mu tento žánr nedělá problém.
Bratři: trailer | Amazon Prime Video
Bráchové tedy slibují divokou a šílenou jízdu, která asi nebude pro každého. V traileru ostatně gagy balancují mezi černým humorem Coenů a pokleslými frky bratří Farrellyů. Příznivci drsného humoru či bizáru by ovšem mohli být spokojeni a dostat minimálně správnou víkendovou oddechovku. Přesvědčit se o tom můžete už nyní na Amazon Prime Video.
Podívejte se také na žebříček nejlepších komedií dostupných na Amazonu.
Zdroj: Amazon Prime Video