Nebezpečný hon za penězi začíná. Hit Netflixu je zpátky a slibuje zásadní změny

Nebezpečný hon za penězi začíná. Hit Netflixu je zpátky a slibuje zásadní změny
Outer Banks | Netflix
Stejně jako u většiny svých velmi úspěšných titulů, i u Outer Banks se Netflix rozhodl diváky malinko potrápit a zároveň sobě dopřát větší porci sledovanosti. Čtvrtá sezóna je tedy rozdělena na dvě části – ta první má premiéru právě dnes, 10. října, a závěrečné epizody přistanou na platformě 7. listopadu. V obou případech dostaneme po pěti epizodách, které příznivci zase slupnou jako malinu. Tvůrci navíc tentokrát slibují řadu změn.
Outer Banks
Outer Banks
  • Netflix
83%
Od událostí třetí série totiž uběhlo 18 měsíců a John B, Sarah, Kiara, JJ, Pope a Cleo si mohou naplno užívat poklad z El Dorada. Hrdinové si proto otevřou vytoužený obchod a chtějí žít své vysněné životy. Jenže zatímco hledání pokladu jim šlo, ekonomického myšlení evidentně moc nepobrali, a tak za pouhý rok a půl prakticky vše prošustrují a čelí finančním problémům. Situace je donutí přijmout nabídku Wese a vydat se po stopách pokladu kapitána Černovouse. Jenže nejsou samozřejmě jediní, kdo chce získat tučné bohatství, a tak při svém pátrání budou čelit smrtícímu nebezpečí.
Tvůrci slibují, že právě nezvyklý časový skok má zajistit příběhový odklon od minulých řad. „Cítili jsme, že je potřeba postavy už dostat ze školy,“ vysvětluje rozhodnutí jeden z tvůrců Jonas Pate. První tři řady byly dle jeho slov v podstatě uzavřenou trilogií, čtyřka proto začíná od nuly. Diváky čeká nová hlavní zápletka, záporáci, poklad, ale také nové životní situace jednotlivých hrdinů. Konec školních let i nečekané finanční potíže by tak měly zajistit jejich střet s realitou i další charakterový vývoj.
Outer Banks: trailer na 4. sérii | Netflix
Další dobrodružství a nové hrozby však naštěstí neznamenají, že bychom měli dostat úplně jiný seriál. Trailer dává jasně najevo, že na stylu netflixovského hitu se nic nemění a stále hodlá spoléhat na ty samé propriety v čele se svižným tempem a sympatickými charaktery. Exotické, prosluněné lokace a pohlední herečtí protagonisté v čele s Chasem Stokesem či Madelyn Cline jsou pak přesně to, co publiku během propršeného a chladného podzimu dokáže zvednout náladu.
Podívejte se na žebříček nejlepších seriálů dostupných na Netflixu.
Zdroj: Netflix