Srdcerváči jsou zpátky se třetí řadou. Populární gay romance slibuje emotivní zážitek

Srdcerváči jsou zpátky se třetí řadou. Populární gay romance slibuje emotivní zážitek
Srdcerváči | Netflix
První dvě série Srdcerváčů slavily na Netflixu až nečekaný úspěch a celkem s přehledem se zařadily mezi nejoblíbenější teen seriály na této platformě. Zároveň jde o jeden z nejsledovanějších titulů současnosti, jehož hlavním tématem je LGBTQ+ komunita, do níž nespadají jen ústřední postavy, ale také řada jejich přátel a vedlejších charakterů. Seriál si získal enormní zájem fanoušků nejen díky skvěle napsaným charakterům a citlivému vyobrazení jejich vztahů, ale také tím, že si i přes řadu vážných témat udržuje neskutečně milou, pozitivní a zkrátka feel-good atmosféru, které divák velmi snadno propadne.
Srdcerváči
Srdcerváči
  • Netflix
80%
Třetí série ale přeci jen asi bude muset malinko zvážnit. Pouto Nicka a Charlieho je po Paříži silnější než kdy dřív a jedná se o vážný vztah, kdy se oba odhodlávají říct si ono naplňující „miluji tě“. Jenže musí bohužel řešit i závažnější věci. Nick si totiž začíná čím dál více všímat, že s Charliem není vše v pořádku. Ten totiž stále více řeší své psychické problémy. Pomoci v jeho boji proti osobním démonům mu pak musí nejen Nick, ale také jejich partička kamarádů, jež bude mít samozřejmě také své vlastní starosti.
Stejně jako v případě minulých řad, i tentokrát měla scénář na starosti autorka komiksové předlohy Alice Oseman, která kouzlo a hlavní devízy svého díla dokázala pro čtenáře naprosto dokonale převést do hrané podoby. Fanoušci komiksů již nyní upozorňují na to, že tentokrát čekají postavy i diváky možná nejtěžší a nejsmutnější momenty z celé komiksové série a o slzy nejspíš nebude nouze. Trailer ovšem ukazuje, že i přes vážné situace a zobrazení psychických problémů u mladistvých tvůrci nezapomenou ani na hřejivou a pozitivní atmosféru, která nemůže být např. od podstatně temnější a vážnější Euforie vzdálenější.
Srdcerváči: trailer na 3. sérii | Netflix
Do ústředních rolí se samozřejmě i tentokrát vrací Joe Locke a Kit Connor, z nichž se pomalu stávají vyhledávaní a čím dál žádanější herci. Locka můžete ostatně nyní vídat také v nové seriálové marvelovce Agatha: Za vším schovaná. Fanoušci si ho ale můžou již nyní užít zpátky v jeho zatím nejznámější roli. A ani do třetice nejspíš nebudou setkání se Srdcerváči litovat.
Podívejte se také na žebříček nejlepších teenagerských seriálů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Netflix