Nejhvězdnější film podzimu je online. Clooney a Pitt hláškují jako Vlci

Nejhvězdnější film podzimu je online. Clooney a Pitt hláškují jako Vlci
Vlci | Apple TV+
Tentokrát se hvězdná dvojka sešla v mixu kriminálky a komedie, kde si oba zahráli tzv. čističe – tedy muže, které bohatí lidé pošlou, aby uklidili jejich špinavou práci. V této branži dělají oba hlavní hrdinové, každý z nich má svá vlastní pravidla a metody a oba jsou vlci samotáři, co odmítají s kýmkoliv spolupracovat. Jenže nyní budou muset. Oba se totiž sejdou při odklízení stejné zakázky a zároveň se připletou k jedné hodně špinavé hře. Nesourodá dvojice tak spolu musí začít spolupracovat.
Vlci
Vlci
  • Apple TV+
66%
Od snímku v režii Jona Wattse (trilogie Spider-Manů s Tomem Hollandem) si Apple hodně sliboval. Upoutávkám nechyběl švih, chemie mezi Clooneym a Pittem táhla materiál dopředu a publikum se těšilo na svižnou nekomplikovanou jednohubku, kterou si vychutnají s kýblem popcornu. Jenže Apple nakonec couvl, po nevalných výsledcích snímků jako Napoleon, Vezmi mě na měsíc či Argylle změnil strategii a většinu svých chystaných filmů z kin prakticky stáhl. I Vlci si tak odbydou premiéru hned na streamu, kde mají šanci nabrat službě Apple TV+ nové předplatitele.
Vlci: trailer | Falcon
Vlci mají velký potenciál tento cíl splnit. Clooney s Pittem jsou stále velkými hvězdami, na něž publikum slyší, za účast v projektu navíc každý z nich inkasoval astronomických 35 milionů dolarů, Watts si pak údajně přišel na 15 milionů. První reakce ale mluví o tom, že investování takových peněz se vyplatilo. Právě herecká dvojice totiž svou nonšalantností, šarmem a charismatem film údajně táhne a je jeho nejsilnější stránkou. S příběhem už je to podle všeho horší, ale zábavnou jednohubku, ideální na propršený podzimní večer, bychom dostat měli. Můžete si ji pustit již ode dneška na Apple TV+.
Podívejte se také na žebříček nejlepších herců, kde Pitta a Clooneyho jistě také najdete.
Zdroje: Apple TV+, Movieweb, The New York Times