Největší hit roku je konečně online. Pixarovka V hlavě 2 dorazila na Disney+

Největší hit roku je konečně online. Pixarovka V hlavě 2 dorazila na Disney+
V hlavě 2 | Pixar
V hlavě 2 čtvrt roku po premiéře ve světových kinech dorazilo na svou domovskou streamovací platformu, kde může ještě více šířit svou popularitu a děti přikovat k obrazovce i na několik zhlédnutí. Ty se tak mohou už dnes podívat na další dobrodružství personifikovaných emocí v čele s Radostí a Smutkem, které budou v těle puberťačky Riley čelit nové várce pocitů, když se jim do velína nastěhují mimo jiné Úzkost, Nuda či Stud. Společně budou muset Riley pomoci v její snaze uspět na hokejovém náboru a zároveň se vypořádat s tím, že její kamarádky odjedou na jinou školu. A Úzkost si bude myslet, že všechny problémy zvládne sama.
V hlavě 2
V hlavě 2
  • Disney+
  • Google Play
  • iTunes
  • +2
80%
Po příběhové stránce nás sice svým způsobem čekalo opakování prvního dílu, jen s jinými emocemi, ani to ovšem nebránilo vytvoření důstojného a řemeslně precizního sequelu, v němž vše funguje přesně tak, jak má. Staré postavy pořád skvěle baví, začlenění nových pocitů se tvůrcům také vydařilo na jedničku a trampoty dospívající hrdinky mohou oslovit i pubertální publikum. Sice se zde příliš neriskovalo a nevymýšlelo nic extra nového, i přesto je V hlavě 2 velmi příjemnou podívanou.
V hlavě 2: finální trailer | Falcon
A diváci na ni slyšeli, ve světových kinech nechali přes 1,6 miliardy dolarů a udělali ze snímku nejúspěšnější animovaný počin všech dob a pravděpodobně i nejnavštěvovanější film roku. Toto prvenství nejspíš film uzme na konci roku i z českých kin, kde pixarovský hit vidělo již přes 800 tisíc diváků. Máme tady zkrátka hit po všech stránkách, jímž nyní bude Pixar jistě několik týdnů drancovat i Disney+. Platforma pak bude doufat, že si díky animáku přičte velký počet nových předplatitelů.
Podívejte se také na žebříček nejlepších animovaných filmů podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Disney+, Kinomaniak