VOD tipy: Svatba s Nicole Kidman, tajemný Lesní vrah i otevřený Petr Janda

VOD tipy: Svatba s Nicole Kidman, tajemný Lesní vrah i otevřený Petr Janda
Svatba roku | Netflix

Django

Django
Django
Na Voyo dorazil dokumentární portrét legendárního rockera a zpěváka kapely Olympic Petra Jandy. Snímek od filmařky Olgy Malířové Špátové (Karel) nabízí poutavé a svižné ohlédnutí za muzikantovou kariérou a také vhled do jeho soukromí v čele s rodinnými vztahy a osobními tragédiemi. Dokument zaujme zejména díky odsýpající režii a otevřenému Jandovi, jehož osobní vyprávění diváka upoutá.
Django: trailer | Bioscop

Lesní vrah

Lesní vrah
Lesní vrah
  • Netflix
40%
Na Netflixu si pak můžete pustit jinou českou novinku, drama Lesní vrah. Minimalistický snímek pojednává o nechvalně známém vrahovi Viktoru Kalivodovi, který v lese zastřelil tři náhodné kolemjdoucí a plánoval zaútočit v pražském metru. Ještě předtím ale pracoval jako policista a díky svému vysokému IQ vyhrál v soutěži Chcete být milionářem? Snímek v režii Radima Špačka (Pouta) sleduje rok jeho života a je odosobněným pohledem na zvráceného vraha.
Lesní vrah: trailer | Vernes

Rebel Ridge

Rebel Ridge
Rebel Ridge
  • Netflix
55%
Nový akční thriller od Netflixu sleduje bývalého špičkového mariňáka, který veze do amerického maloměsta peníze, aby dostal svého bratra z vězení. Jenže peníze mu zabaví místní zkorumpovaní policisté, situace okolo bratra se ošklivě zkomplikuje a on se rozhodne si s poldy vyřídit účty. Trailer láká na poctivou chlapáckou zábavu ve stylu seriálového Reachera.
Rebel Ridge: trailer | Netflix

Slow Horses

Slow Horses
Slow Horses
  • Apple TV+
64%
Na Apple TV+ odstartovala čtvrtá řada oceňovaného špionážního seriálu Slow Horses, v níž září herecký veterán Gary Oldman. Ten zde hraje šéfa zapadlé divize MI5, do níž agentura posílá mladé agenty, kteří něco pekelně zvorali. Skupinka podivínů a outsiderů tentokrát musí přijít na to, kdo stojí za teroristickým bombovým útokem a také se vypořádat s bývalým agentem, který se vydal vykonat drsnou odplatu.
Gary Oldman
Slow Horses | Apple TV+

Svatba roku

Svatba roku
Svatba roku
  • Netflix
51%
Nová netflixovská minisérie oceňované režisérky Susanne Bier (Bratři, V pasti) nás zavede do bohaté rodiny, do níž se má přivdat obyčejná dívka Amelia, která brzy pozná, jak jsou příbuzní jejího milého povrchní. Nadšená ze sňatku ale není ani budoucí tchyně, spisovatelka Greer. I přesto se všichni těší na luxusní svatbu, tu ale naruší mrtvola nalezená na pláži. Mezi podezřelými se nacházejí všichni svatebčané, zejména pak samotná Greer, jelikož vražda proběhla přesně tak, jak to spisovatelka jednou popsala ve své knize. V hlavních rolích uvidíte Nicole Kidman, Dakotu Fanning a Lieva Schreibera.
Svatba roku: trailer | Netflix
Podívejte se i na seznam dalších novinek, které najdete na VOD službách.
Zdroje: Netflix, Voyo, Apple TV+,