Voyo tipy na červenec: Kramný, romantický hit Sladký život i seriálová klasika

Voyo tipy na červenec: Kramný, romantický hit Sladký život i seriálová klasika
Sladký život | CinemArt

Kauza Kramný

Kauza Kramný
Kauza Kramný
  • Voyo
71%
Nová pětidílná dokumentární série od Petra Hátleho (Manželé Stodolovi) pojednává o nechvalně známém případu Petra Kramného, který byl odsouzen za vraždu manželky a dcery v Egyptě. Případ se stal velkou mediální událostí, kterou přiživoval sám Kramný ochotou s novináři mluvit. Pod nánosem novinových titulků se ovšem často ztrácela pravda. Co se v egyptském hotelu stalo a co tragédii předcházelo? Na toto téma se vyjádří v dokumentu znalci, rodina, právníci či sám Kramný.

Melrose Place

Melrose Place
Melrose Place
  • Voyo
32%
Pokud ale máte chuť si připomenout seriál vašeho dětství, na němž spousta z vás nejspíše vyrůstala hned vedle Beverly Hill 90210, připravilo si pro vás Voyo první řadu vztahového seriálu Melrose Place. Jestli tedy chcete zavzpomínat na seriálové devadesátky v té nejnaivnější a nejčistší formě a znovu se ponořit do románků i konfliktů sexy mužů a slečen z jednoho domu, budete mít na platformě od 22. července tu nejlepší možnost!
ktery-serialovy-fesak-z-80-a-90-let-se-vam-libil-nejvice-rebel-dylan-nebo-nejaky-svalnaty-plavcik-z-pobrezni-hlidky-2
Andrew Shue, Doug Savant a Grant Show - Melrose Place | Fox Network

Sladký život

Sladký život
Sladký život
  • Voyo
57%
V úspěšné české romantické komedii ztvárnil Vladimír Polívka hokejistu Rosťu Berana, jenž žije dosti nezřízeným životem. Střídání holek a divoký život ho ovšem doženou, když je mu po infarktu transplantováno srdce a on přijde o střechu nad hlavou. Kvůli specifickým okolnostem mu podá pomocnou ruku spořádaný a roztržitý vdovec Jindřich se svou dcerkou. A do toho vstoupí Rosťovi do života doktorka v podání Petry Hřebíčkové, s níž měl hlavní hrdina kdysi románek. Novinka od režiséra a producenta Tomáše Hoffmana (Ženy v běhu, Bezva ženská na krku) je klasickou letní romantickou oddychovkou.
Sladký život: trailer | CinemArt

Shoky & Morthy: Poslední velká akce

Shoky & Morthy: Poslední velká akce
Shoky & Morthy: Poslední velká akce
  • Netflix
  • Voyo
  • Prima Plus
  • +4
61%
Populární komedie s Jakubem Štáfkem a Štěpánem Kozubem si konečně našla svou cestu už i na Voyo. Zahráli si zde kamarády od dětství a úspěšné youtubery, jejichž internetová kariéra se však začíná rozpadat a Morthy přemýšlí o tom, že již má stupidních fórků dost. Poslední šancí na napravení reputace a kamarádských vztahů se zdá být natočení videa o duchařské záhadě Devíti křížů. Vše se ale brzy začne komplikovat a nebude u toho chybět ani Tomáš Magnusek v neodolatelné roli neúspěšného youtubera Radomila.
Shoky & Morthy: Poslední velká akce: trailer | Falcon

Účastníci zájezdu

Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
  • Voyo
  • Prima Plus
67%
Oblíbená česká komedie Jiřího Vejdělka podle románu Michala Viewegha, v níž pořád chybí podšálky a skupina typických českých turistů se vydá na dovolenou do Jadranu. Nechybí u toho nejistá hrdinka Jolana, jenž na dovolenou jela se svými rodiči, zpěvák Max, pohledná průvodkyně Pamela či typická maloměstská rodinka. Tyto figurky jsou pak základem zábavných i typických dovolenkových situací, které nestárnou a baví diváky i po letech.
Chyby z Účastníků zájezdu, kterých jste si nevšimli
Podívejte se také na žebříček nejlepších filmů, které jsou na platformě Voyo dostupné.
Zdroj: Voyo, TV Nova