Chyby z Účastníků zájezdu, které vám unikly: Mizející ruka, lehátka a špatný večírek

Chyby z Účastníků zájezdu, které vám unikly: Mizející ruka, lehátka a špatný večírek
Účastníci zájezdu | Falcon

Ztracený pas

Pojďme začít chronologicky. Jana Štěpánková a Květa Fialová ztvárnily památnou dvojici, která reprezentovala všechny důchodce vyrážející k moři. Hned při cestě do Chorvatska jsme si všimli jedné chyby, která nastala v situaci, kdy Šarlota hledá svůj pas. Věc, kterou už dnes na podobnou cestu rozhodně nepotřebujete, se nakonec našla. Místo toho se ale ztratila mikina v pozadí. V jednom záběru si můžete všimnout, jak Jituš dává přes spícího Jakuba modrou mikinu, avšak hned v dalším záběru ji na sobě už nemá. Nemá ji dokonce, i když kamera zabírá stejnou část autobusu jako předtím.
Účastníci zájezdu
Účastníci zájezdu
  • Prima Plus
68%

Vánoční večírek

Poté, co se pas úspěšně našel a Pamela zazpívala ukolébavku, autobus s cestujícími zastaví u benzínové stanice. Tam se lidé rozprchnou všemi směry, ale my se zaměříme na Jolanu a její matku. Ty si před zrcadlem na záchodě povídají o Maxovi a Jolana zmíní, že se s ním tak trochu zná. Chyba nastane ve chvíli, kdy Jolana řekne, že ještě letos Max zpíval na jejich vánočním firemním večírku. Zdánlivě běžná věta, která však nedává smysl. Předpokládáme, že cestující jedou k moři v létě, což znamená, že vánoční večírek by měl Jolanu v letošním roce teprve čekat. Nejedná se tedy o chybu v konkrétním záběru, ale spíše ve scénáři.
Chyby z Účastníků zájezdu, kterých jste si nevšimli

Ruka

Poslední dnešní chybu věnujeme asi nejnepříjemnějšímu momentu z celého snímku. Ten nastane ve chvíli, kdy se Ignác zastává Vladimíra, který si ve vodě dělal dobře. Ignác prohlásí, kdo masturbuje, ať zvedne ruku. V jednom záběru můžeme vidět, že Vladimír už dal ruku v podstatě potupně dolů, ale hned jak se změní pohled kamery, je ruka opět nahoře. Tohle byla trojice zajímavých chyb z Účastníků zájezdu. Pokud chcete vidět další a připomenout si i slavné hlášky, podívejte se na naše video.
Podívejte se také na žebříček nejlepších českých komedií podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Kinobox