Andrew Garfield si získává fanoušky comicsu

Andrew Garfield si získává fanoušky comicsu
Restart příběhů pavoučího muže s názvem The Amazing Spider-Man se už stihnul představit krátkým trailerem, a nyní je na čase si před premiérou podmanit budoucí diváky. Toho je si vědom i herec Andrew Garfield (The Social Network, Imaginarium Dr. Parnasse), který v připravovaném filmu ukořistil hlavní roli.
Garfield v pátek vystoupil na sanfranciském Comic-Conu, oděný do levné halloweenské kopie Spider-Manova kostýmu, a podal ohnivou řeč, osvětlující jeho vztah k mrštnému hrdinovi.
"Stan Lee tvrdí, že důvod, proč je Spidey tak populární je, že se s ním můžeme ztotožnit, a já myslím, že má pravdu. Jako dítě jsem Spideyho ve svém životě potřeboval, a dával mi naději. V každém comicsu, který jsem četl, prožíval mou fantazii o síle, volnosti z těla, do kterého jsme se narodili, extázi houpání se mezi budovami. Po získání této síly se Spider-Man narozdíl od mnoha jiných rozhodl konat dobro. Myslím, že všichni toužíme po tom mít větší kuráž, a dokázat se postavit za sebe i za ostatní. Přesně k tomu nás Peter Parker inspiroval. Udělal ze mě odvážnějšího člověka, a ukázal mi, že dobrá věc stojí za všechnu tu námahu, bolest, slzy, rány, i krev."
Není divu, že se jeho projev setkal s bouřlivou ovací...