Kde končí Zoo, tam začínají Kamarádi. Nový seriál Primy se představuje roztančeným klipem

Kde končí Zoo, tam začínají Kamarádi. Nový seriál Primy se představuje roztančeným klipem
Zoo | TV Prima
Tito tři mladí lidé se v seriálu vrátí do své rodné vesnice, což odstartuje řetězec vztahových patálií. Nemělo by však jít o nic sžíravě dramatického – dílo naopak láká na pohodovou a odlehčenou atmosféru, což podtrhuje i náladový videoklip od Thoma Artwaye, jenž s písní „Nepospíchám“ (české verzi jeho vlastní anglické skladby „I Have No Inspiration“) na blížící se seriál láká.
Kamarádi
Kamarádi
AI
48%
„Chtěl jsem, aby choreografie byla přístupná všem – od teenagerů po seniory. Vybrali jsme jednoduché pohyby, které tvoří flashmob, takže je mohou tančit děti ve školách i senioři v domovech důchodců. Mé přání je, aby si při poslechu hudby lidé vybavili nějaký z těch radostných pohybů, které vyzařují srdce a objetí, což by píseň měla vyjadřovat,“ vysvětluje pro web Prima Ženy tanečník Martin Prágr, který pro klip vytvořil choreografii a jehož může pravidelné televizní publikum znát i ze StarDance či Survivora.
Kamarádi se na televizních obrazovkách objeví ve druhé půlce října, kdy nahradí končící Zoo. Momentálně totiž běží posledních 16 dílů této komety posledních let, celkem se tedy počítadlo epizod Zoo zastaví na čísle 224. „Stejně jako Zoo budeme i seriál Kamarádi vysílat dvakrát týdně v úterý a ve čtvrtek,“ přibližuje ředitel skupiny Prima Marek Singer v rozhovoru pro web MediaGuru. To znamená, že Kamarádi budou zápolit o diváckou přízeň s nováckým komediálním seriálem Jedna rodina, jenž běží od roku 2022.
Kamarádi: znělka | Prima
Nalákal vás roztančený klip ke sledování nového seriálu? Dáte mu po konci Zoo šanci? Už za několik týdnů se dozvíme, jak dílo vlastně vypadá, do té doby se podívejte aspoň na náš žebříček nejlepších rodinných seriálů.
Zdroje: TV Prima, Médiář, MediaGuru