Návrat zabijáckého klauna a Kevinova máma v The Last of Us. HBO se chlubí záběry z blížících se hitů

Návrat zabijáckého klauna a Kevinova máma v The Last of Us. HBO se chlubí záběry z blížících se hitů
To (2017) | Warner Bros.
Největší prostor v se závěru montáže, již HBO vypustilo krátce před premiérou poslední epizody druhé série Rodu draka, pochopitelně věnuje pokračující adaptaci zombie videohry s Pedrem Pascalem a Bellou Ramsey. Joel a Ellie se znovu vrhnou do světa zamořeného zkázonosným houbovým virem v sedmidílné druhé řadě, jejíž formát se dle tvůrce Neila Druckmana bude blížit kratším filmovým stopážím. Poprvé vidíme nováčky Jeffreyho Wrighta, jenž si zopakuje videoherní part zloducha Isaaca Dixona, a Catherine O'Hara, dávnou představitelku Kevinovy mámy ze Sám doma v dosud nespecifikované tajemné roli.
The Last of Us
The Last of Us
  • Max
84%
Vrací se rovněž Gabriel Luna jako Tommy, Isabela Merced se chopí úlohy Diny a Kaitlyn Dever se v ukázce poprvé mihne jako Abby Anderson, která půjde po krku Joelovi. Tvůrci slibují mnohem vrstevnatější a hutnější příběh než v první sezóně, každá epizoda by měla fungovat jako samostatný blockbuster i jako platná součást rozsáhlého vyprávění, na které si Druckman s Craigem Mazinem chtějí vyčlenit čtyři série. Druhá řada adaptuje videohru The Last of Us Part II z roku 2020.
Na několik vteřin rovněž odcestujeme do Západozemí, očekávaný spin-off Hry o trůny s názvem A Knight of the Seven Kingdoms se bude odehrávat sto let po událostech Rodu draka a století před známým příběhem Daenerys Targaryen. Šestidílná minisérie vychází z Martinových románů Příběhy Dunka a Egga a zaměří se na potulného rytíře sera Duncena Vysokého a jeho panoše Aegona Targaryena. Jedná se o třetí zkompletovaný seriál z knižní ságy Píseň ledu a ohně, aktuální Rod draka má potvrzenou třetí řadu a chystají se i další seriály Aegon's Conquest nebo animovaný Nine Voyages.
Novinky na Maxu | HBO Max
Krátce nahlédneme také do Thajska, kde se bude odehrávat už třetí řada oblíbené satiry Bílý lotos. Černohumorný seriál Mikea Whitea sbírá prestižní Emmy a zajistil kariérní renesanci Stiflerově mámě Jennifer Coolidge. Třetí část na palubě přivítala například Jasona Isaacse (Lucius Malfoy z Harryho Pottera) nebo Michelle Monaghan (Plán pro rodinu). Emily Watson (Černobyl) zase spatříme jako členku tajemného řádu Bene Gesserit v očekávané šestidílné sérii Duna: Proroctví, která rozšíří svět spisovatele Franka Herberta, vykreslený ve dvou filmových blockbusterech Denise Villeneuva. Seriál se bude odehrávat deset tisíc let před povstáním Paula Atreida (Timothée Chalamet) ve filmech Duna a Duna: Část druhá.
Colin Farrell se připomíná jako gothamský zohyzděný gangster Oswald Chesterfield Cobblepot alias Tučňák. DC seriál The Penguin herce vrací do pozice, v níž zanechal skvělý dojem už v Batmanovi s Robertem Pattinsonem, který se roku 2026 představí ve filmovém pokračování. Tvůrce nového Supermana James Gunn uvádí animovaný pořad Creature Commandos a video odhaluje ještě střípky ze třetí řady Pozlaceného věku, třetí sezóny A jak to bylo dál..., nové kapitoly Sexu ve městě se Sarah Jessicou Parker či druhého pokračování Sektoru, v němž do sféry vysokých financí vstoupí Kit Harrington.
Welcome to Derry
Welcome to Derry
Třešničku na dortu pro fanoušky hororové nostalgie obstarávají úvodní záběry ze seriálu Welcome to Derry. Režisér Andy Muschietti jím vylíčí znepokojivé události předcházející filmům To (2017) a To Kapitola 2 (2019). Bill Skarsgård se znovu převtělí do vraždícího klauna Pennywise z románu Stephena Kinga, který každých 27 let procitá v kanálech provinčního městečka a má políčeno na zranitelnou mládež.
Na který z propagovaných pořadů se těšíte nejvíce?
Prohlédněte si žebříček nejlepších seriálů v nabídce HBO podle uživatelů a uživatelek Kinoboxu.
Zdroje: Variety, Digital Spy, Max