Ještě temnější než Batman. Komiksový Tučňák v traileru ukazuje krvavou bitvu o Gotham

Ještě temnější než Batman. Komiksový Tučňák v traileru ukazuje krvavou bitvu o Gotham
Tučňák | Max
Děj seriálu bude začínat v podstatě ihned po minulém Batmanovi, kdy byl Gotham zaplaven a šéf podsvětí Carmine Falcone zemřel. Jeho dosavadní pobočník a podržtaška Oswald Cobblepot bude chtít aktuálního bezvládí využít ve svůj prospěch. Rozhodne se proto vystoupat po mafiánském žebříčku až na samotný vrchol, není ovšem v těchto snahách jediný. O slovo se totiž hlásí také Falconeho dcera, která chce ukázat, že rozhodně není křehkou květinkou a dokáže se vymanit ze stínu svého otce. Boj o moc okořeněný olovem a mrtvolami tedy může začít.
Tučňák
Tučňák
AI
75%
Limitovaná série Tučňák podle nového teaseru hodlá logicky pokračovat ve stylu nastaveném Reevesem v Batmanovi, a to nejen po vizuální stránce. Seriál tak bude temný, co nejvíce vzdálený komiksové přepálenosti, s důrazem na co nejrealističtější, nejdrsnější a nejšpinavější styl. A zatím to poměrně solidně funguje. Tučňák je v podstatě gangsterkou, v níž si Batman evidentně odjel na dovolenou, a tak se tu budou mafiáni střílet hlava nehlava. Je to správně ponuré, úderné a Farrell si návrat do maskérny a následně na plac evidentně velmi užil.
Tučňák: 3. teaser trailer | HBO Max
Herec už dříve uvedl, že se hodlá zavalitému záporákovi dostat více pod kůži a poodhalit více jeho zvrácenou stránku i jeho nesmírné ambice. Sekundovat mu u toho bude Cristin Milioti ze sitcomu Jak jsem poznal vaší matku či charismatický veterán Clancy Brown a fanoušci gangsterek, kteří si v posledních letech neužívají zrovna mnoho žánrových zářezů, se mají v září, kdy nás čeká na Maxu premiéra, nejspíš na co těšit. Nechme se překvapit, zda rozkročení Batmana do seriálu Reevesově látce uškodí, nebo jeho Gotham ještě více prohloubí.
Podívejte se také na žebříček nejlepších komiksových seriálů podle Kinoboxu.
Zdroj: Max