Konec světa se blíží. Komiksovka Umbrella Academy se loučí našlapaným trailerem

Konec světa se blíží. Komiksovka Umbrella Academy se loučí našlapaným trailerem
Umbrella Academy | Netflix
První dvě série Umbrella Academy slavily na Netflixu velký úspěch a dokázaly pobavit i diváky, kteří jsou komiksovými sešity od Gerarda Waye nepolíbeni. Třetí sezóna už ovšem diváky poněkud rozdělila, měla dosti rozporuplné reakce, a i když sledovanost byla uspokojivá, tak bylo vidět, že této komiksové značce trochu dochází dech. Netflix se proto rozhodl, že nebude toto dílo zbytečně natahovat a nadělí seriálu poslední řadu.
Umbrella Academy
Umbrella Academy
  • Netflix
79%
Ta bude mít tentokrát pouze šest epizod místo tradičních deseti a známé hrdiny potkáme poté, co po událostech z třetí série došlo k resetování času a sourozenci přišli o své schopnosti. Jenže jak se zdá, ani přesto nebudou mít pokoj. Na obzoru se totiž objeví záhadná organizace, která tuší, že s realitou není něco v pořádku, a chapadlovitý Ben může způsobit konec světa. Bráchové a ségry tedy znovu musí spojit síly, získat schopnosti a zachránit svět.
Umbrella Academy: trailer na 4. sérii | Netflix
A jak se zdá, tady zůstane i na závěr vše při starém. Děj bude znovu přitažený za vlasy a nevyplatí se u něho přemýšlet. Upoutávka je plná akčních výjevů, vizuálních nápadů, zpomalovaček a opět evidentně dojde i na šílený humor či kupu bizarností. To vše dostávají fanoušci v pořádně úderném a osudovém balení, jež zvěstuje blížící se konec. Tento dojem pak dokresluje také přesně vybraný hudební podkres od skupiny My Chemical Romance, v níž samozřejmě nezpívá nikdo jiný než Gerard Way. Podaří se svižnost a zábavnost upoutávky převést i do výsledného seriálu? A čeká nás po slabší třetí řadě důstojná rozlučka? To se dozvíme na Netflixu už 8. srpna.
Podívejte se na žebříček nejlepších komiksových seriálů podle Kinoboxu.
Zdroj: Netflix