Chyby v Rafťácích, kterých jste si nevšimli: Záchod, sekyra či špatná košile

Chyby v Rafťácích, kterých jste si nevšimli: Záchod, sekyra či špatná košile
Rafťáci | Falcon

Lano

Rafťáci nabídli mnoho akčnějších pasáží, které bezpochyby do pořádné letní komedie patří. Dnes se tedy na úvod podíváme na scénu, kde kluci u Filipovy babičky najdou ve stodole schovanou čtyřkolku. Jak všichni víme, jejich jízda začne naprosto šíleně – nejdříve vyrazí vrata od stodoly a hned na to skončí v rybníku před domem. Pojďme se ale vrátit k těm vratům. Když budete pozorní, můžete si všimnout, že kluci čtyřkolkou vrata ve skutečnosti nerozrazili. Ty totiž byly otevřeny pomocí lana, které je na moment vidět v pravém horním rohu.
Chyby v Rafťácích, kterých jste si nevšimli

Košile

Asi tím nejhezčím momentem celého snímku je scéna, kdy se kluci vrátí v plovoucím trabantu zpět za holkami. Zde je sice čeká rozzlobená matka, ale hned na to následuje sjezd peřejí v raftu společně s Dannyho otcem. Tato scéna je nejen zábavná, ale pomáhá utužit vztah otce se synem. Avšak je tu taky jedna poměrně výrazná chyba. Když se totiž Dannyho otec přidává ke klukům, má na sobě modrou košili s menším kostkovaným vzorem. Během sjezdu se ale tato košile změní na bílou s výrazným černým kostkovaným vzorem. Poté, co všichni z raftu vystoupí, má Milan Šteindler na sobě opět tu stejnou modrou košili.
Rafťáci
Rafťáci
  • Netflix
  • Voyo
  • Prima Plus
  • +1
62%

Kšiltovka

Poslední chybu dnešního videa jsme nalezli v úplném závěru snímku. Po dlouhé noci se všichni v kempu probouzí, což platí i pro Filipovu matku, kterou její syn objeví spící v raftu vedle Turka. Poté, co se probudí, okamžitě začne vyšilovat. Když ji Filip ignoruje, začne se sápat z raftu ven. Během toho jí očividně spadne kšiltovka, ale v následujícím záběru, kde už stojí na nohách, ji má zpátky na hlavě. Pokud vás zajímají i další chyby či chcete pouze vidět již zmíněné, klikněte na naše video.
Podívejte se také na chyby ze seriálu Hospoda, Případů 1. oddělení či klasiky Vesničko má středisková.
Zdroj: Kinobox