Zrádci

AI
65%

K výpočtu AI hodnocení na Kinoboxu využíváme nejmodernější technologie a pokročilé algoritmy. Odhadované hodnocení odráží poslední kvalitativní trendy v kariérách zúčastněných tvůrců a kombinuje je s nejnovějšími dostupnými informacemi. Oproti hodnocení uživatelů a uživatelek se obvykle liší jen o několik procentních bodů.

Zrádci
Základním principem detektivní reality show Zrádci je zábavná hra Městečko Palermo usíná, která se dočkala velké obliby po celém světě. Princip hry je jednoduchý. Skupiny soutěžících plní denní úkoly, ale zásadní je, že každou noc skupina zrádců jednoho z účastníků ze hry vyloučí. Zbylí účastníci mají možnost hlasováním domnělého zrádce odhalit a toho ze hry vyloučit. Celou dobu divák sleduje klasickou a vlastně i oblíbenou zápletku – kdo vyhraje? Dobro, nebo zlo? Věrní, nebo zrádci? Divák na rozdíl od aktérů ví, kdo je zrádce. Díky vybraným soutěžícím se jedná o skvostnou psychologickou hru. Strhující podívanou natočenou na hradě Křivoklát provede diváky Vojtěch Kotek.




RadimH
RadimH
1 308 bodů
5
Po první epizodě mám dojem, že je to vlastně dost podobné Survivoru s tím rozdílem, že místo ostrova jsou účastníci (opět mix celebrit a "obyčejných" lidí) na hradě Křivoklát a místo 2 týmů, které se navzájem snaží vyloučit ty druhé, mají mezi sebou 3 zrádce. Soutěž o první zlato byla podobně nudná jako soutěže v Survivoru ale chápu, že zde jsou pro natažení stopáže nějaké další aktivity. Kotek jako moderátor nasadil moc teatrální chování a přijde mi, že se to do reality show moc nehodí. Prostory Křivoklátu a noční záběry jsou ale fajn.
  • tajemno

Dodatečné informace

Původní název:
Zrádci (více)
  • Česká republika Zrádci
Premiéra v ČR:
15. 9. 2024
Distributor:
Prima+
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Předplatná